Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Daniel Radcliffe 
Kép
Életrajz

Teljes neve: Daniel Jacob Radcliffe. (Sokan úgy tudják, hogy Alan a második neve, de nem az!)
Született: 1989. július 23-án, Fulham, Londonban.

Ötéves kora óta érdekli a színészkedést, ami nem is csoda, hisz szülei mindketten színészkedtek fiatal korukban. Édesanyjából (Marcia Gresham) később szereposztó lett, apjából (Alan Radcliffe) pedig irodalmi ügynök. Dan első színpadi alakítása egy majom volt, amit egy iskolai darab keretein belül mutattak be.

A profi színészkedésbe "véletlenül" csöppent bele. Az Oliver Twist meghallgatására ugyan nem tudott elmenni, mert a szülei tudták, hogy nagyon sokan jelentkeztek a szerepre, és úgy gondolták a kilencéves Dan nagyon csalódott lenne, ha nem kapná meg a szerepet - de úgy tűnik a sors mindenképp neki szánt legalább egy dickensi figurát: az 1999-es BBC által készített Copperfield Dávidban ő játszhatta az ifjú Davidet. A filmben Maggie Smith (McGalagony professzor) alakította a nagynénjét, Betsy Trottwoodot, Zoe Wanamaker (Madam Hooch) pedig a mostoha-nagynénjét, Miss Murdstone-t.

Ezután, a John Boorman által rendezett 2001-ben bemutatott Panamai szabóban kapott egy kis szerepet: Mark Pendelt, Harry és Louisa Pendel ( vagyis Geoffrey Rush és Jamie Lee Curtis) fiát játszotta el. A filmet 2000-ben forgatták, pont akkor, amikor Angliában teljes erővel keresték azt a kisfiút, aki majd Harry Pottert fogja alakítani. A Panamai szabó forgatása alatt Jamie Lee Curtis tette azt az érdekes megjegyzést, hogy Dannek kéne játszania Harry Pottert. :)

A nagy szerep...
A Danből sugárzó bájra és egyszerűségére figyelt fel Chris Colombus és David Heyman. Mindenki tudatában volt, hogy a Harryt játszó gyerekszínésznek nem lesz könnyű dolga, és a jó szereposztás kardinális kérdés volt a film készítőinek. Chris Colombus, az első Harry Potter film rendezője, a David Copperfieldben látta Dant, és nem győzött rimánkodni a szereposztóknak, hogy hívják be a fiatal főszereplőt meghallgatásra. Ekkor azonban, Dan érthetően aggódó szülei, még nem engedték el fiúkat, féltek, hogy túl nagy csalódás lenne, ha nem kapná meg a szerepet; a nagy, mindent megváltoztató szerepet első nekifutásra visszautasították.

De a sors makacssága közbeszólt. Dan és szülei épp színházban voltak, a "Stones in his Pockets"-re volt jegyük. Ez 2000 nyarának elején történt; a Bölcsek Köve forgatásának kezdete már csak két hónapra volt, és még nem találták meg Harryt, a címszereplőt! A film készítői, érthető módon, kezdtek bepánikolni. Kikapcsolódásképpen páran elmentek színházba. A Radcliffe család előtt lévő sorban foglalt helyet David Heyman (a Potter filmek producere) és Steve Kloves (az első négy Potter film forgatókönyvírója). David véletlenül nézett hátra, de egyből megakadt a tekintete Danen. Munkájából kifolyólag ismerte Alan Radcliffe-et, és a színdarab szünetében bemutatkozott Dannek. A második felvonásban teljesen elvonta figyelmét Dan, egyfolytában hátrafordulgatott, próbálta kerek szemüvegben elképzelni, villámalakú sebhellyel a homlokán. Dan ekkor még nem tudta, miért bámulja őt annyira ez a felnőtt, de neki is feltűnt a dolog. Másnap David felhívta Radcliffe-éket, hogy rávegye őket, engedjék el Dant egy meghallgatásra, és nagy örömére közben a szülők is - fogjuk rá - megenyhültek. Beleegyeztek, hogy a producer David találkozzon Dannel. Ez olyan jól sikerült, hogy végülis elengedték egy meghallgatásra. Aztán egy nap, mikor Dan épp a kádban csücsült megcsörrent a telefon, amit az édesapja vett fel:

Dan: "Édesapám bejött és közölte, hogy megkaptam Harry Potter szerepét. Annyira örültem, hogy elsírtam magam. Az éjszaka kellős közepén felébredtam, úgy fél három körül, felébresztettem apukámat is, csak hogy megbizonyosodjam róla, nem álom volt. Ő finoman visszaparancsolt az ágyamba. 'Nem álom volt, menj vissza szépen aludni.'"

A film három gyermekfőszereplőjét 2000 augusztusában mutatták be a sajtónak. Ami fontos volt számukra, a könyv szerzője, Joanne Rowling, Dan próbafelvételének megnézése után kijelentette, olyan volt Dant látnia, mintha rég elveszett fiával találkozott volna ismét!

"Dan Radcliffe próbafelvételének megnézése után, már tudtam, hogy Chris Colombus nem tudott volna nála jobb Harryt találni..."

A Harry Potter és a Bölcsek kövét 2000 szeptemberében kezdték forgatni, a bemutató pedig 2001 november 16-án volt. Rengetegen dícsérték történethűsége miatt. A fiatal sztárt is dícsérték ("... csodálatos Harryként...az ifjú Radcliffe tökéletesen alakítja Harryt ... mintha csak erre a szerepre született volna"), sok újság címlapjára felkerült, mint például a Vanity Fair, The Face, Empire, Premiere és szinte minden más akkor megjelent mozis újságra. 
Kép
A Titkok Kamrája forgatásának kezdete és az első film premierje között csak három nap telt el! A második részt általában úgy jellemezték, hogy "sokkal sötétebb, sokkal félelmetesebb... és sokkal viccesebb is", mint az első film volt. Ennek 2002 november 15-én volt a premierje.

A film szereplői ismét gyakran dícsérték Dant. Kenneth Branagh örült, hogy ilyen kiegyensúlyozott fiatal színészekkel dolgozhatott együtt, azt pedig még Rupert is bevallotta, hogy Dan mindig tudja a szövegét!

A különleges effektekér felelős csapat csodálta, milyen jól tud Dan színészkedni a Dobbyt helyettesítő narancssárga labdával (Dobbyt számítógépes grafikával pótolták később).

2002 novemberében, egy este erejéig Dan fellépett az elegáns londoni színházi negyedben, a West Enden, ahol a Kenneth Branagh által rendezett "The Play What I Wrote"-ban vendégszerepelt. Ebben a darabban minden este új meglepetés vendégszínész tűnik fel. Hogy Dan megkedvelte-e a színházat?

"Remek volt. Még sosem léptem fel ezelőtt színpadon, ezért kicsit félelmetes volt, de mindenképp szeretnék majd a jövőben még színpadon szerepelni."

2002 decemberében Dan és David Heyman ellátogattak a Távol-Keletre. Többszáz sikoltozó rajongó fogadta őket a tokiói Narita reptéren. Három napig maradtak Japánban, résztvettek a Titkok Kamrája japán premierjén, és pár sajtótájékoztatón. Ezután két napra Kínába repültek.

2003 nagyrésze azzal telt, hogy az azkabani foglyot forgatták. Az új rendező (Alfonso Cuarón), hogy jobban felkészítse az ifjú színészeket, fogalmazást íratott velük a karakterükről, amit Dan és Emma nagyon hasznosnak vélt. (Biztos Rupert is hasznosnak találta volna, ha megírja, de Ron szerepéhez hűen elmismásolta a dolgot! :D) Az azkabani foglyot 2004 június 4-én mutatták be.

Dan, amikor nem a forgatáson jár magántanárhoz, egy londoni fiúiskolába jár, de idén, 2005-ben érettségizett (Angliában korábban érnek).

A Fulham focicsapatnak drukkol (abból a hűségi okból kifolyólag, hogy ő is London Fulham nevű negyedében lakik).

Két kutyája van: Binka and Nugget.

Nagy filmrajongásáért Chris Colombust "hibáztatja", ő szerettette meg vele a filmeket. A "Tizenkét dühös ember" és a "Gilbert Grape" csak kettő kedvenc filmjei közül. Imádja a zenét is és rajzfilmben a Simpsons a nagy kedvenc.

Szabadidejében gyakran basszusgitározik és kész profi kártyatrükkök terén. 2004-es újévi fogadalma az volt, hogy megtanul főzni, rajongói a DanRadcliffe.com-nál össze is állítottak neki egy nagy szakácskönyvet!

Az utóbbi pár évben Dan elkezdte jótékony célokra használni hírnevét. 2002 májusában résztvett egy autistáknak készült videóban, amit abból a célból készítettek, hogy az arckifejezések felismerésében segítse az autistákat. Dan 14. születésnapjára rendezett jótékonysági gyűjtésen több, mint Ł2000 jött össze, ennyit tudott a DanRadcliffe.com felajánlani a Nemzeti Autista Szövetségnek. Egy másik említésre érdemes jótékonysági gyűjtést 2003 karácsonyán rendeztek, ekkor Dan arra kérte rajongóit, hogy most ne ajándékokat küldjenek neki, hanem az arra szánt pént inkább ajánlják fel a dél-kelet angliai Demelza Ház Gyermekkórháznak. Több, mint Ł1500 gyűlt össze, ennyivel tudtak Dan rajongói hozzájárulni ahhoz, hogy a gyógyíthatatlanul beteg gyerekek életkörülményei jobbak legyenek.

2006. elején Dan vásárolta meg azt a jótékonysági árverésre bocsátott Black- családfát, amit JK Rowling rajzolt, és ami sok eddig nem ismert nevet tartalmazott.

Az óriási siker és hírnév nem nagyon izgatja Dant. Többször kijelentette, hogy sosem nézi vissza saját alakítását, ez alól csak a premierek a kivételek. Bár a tavalyi Conan O'Brien Showban elmesélte, hogy egyik nap kapcsolgatta a tévét otthon, és épp a Bölcsek köve ment az egyik csatornán, de olyan furcsának érezte a mutálás előtti hangját, hogy nem volt képes a filmre koncentrálni. Kép

Sosem nézi vissza saját interjúit, sosem olvassa el, amit az újságok írnak róla vagy a filmről, bár egyszer egy barátjánál viccből kitöltött egy Teszlek-tesztet, aminek segítségével bárki megtudhatja, hogy melyik roxforti házba sorolná őt a Teszlek Süveg; Dan hitetlenkedve állt a végeredmény előtt: a teszt szerint a Mardekárban lenne a helye! :D

Hogy mit hoz a jövő Dan számára?
Nem szeretne benneragadni Harry Potter talárjában, talán ezért is vállalta el a December Boys című ausztrál film egyik főszerepét. 2005. végén forgatták, a film négy árva fiúról szól, akik egy gyermektelen házaspár kegyeiért versenyez egy ausztrál üdülővárosban.

2005 tavaszán fejezte be a Tűz Serlege forgatását (premier 2005 november 18), ezután az érettségiére összpontosított. A Főnix Rendjének forgatása 2006. február 6-án kezdődött; a címszerepben még mindig Dan Radcliffe-fet láthatjuk majd, amikor 2007-ben bemutatják a mozikban.

A 2003 júniusában megjelent ötödik Harry Potter könyvet egyből elolvasta, és nagyon tetszett neki. Megjegyezte egy interjúban, hogy már nem nagyon tudja elválasztani magát Harrytől olvasás közben, folyton saját magát képzeli Harry helyébe! :D

"Nagyon sok érdekes rész volt benne, de a Harry és Umbridge közötti büntetéses jelenetek kifejezetten komorak voltak."

A távolabbi jövőben, Dan tervezi, hogy majd íróként és rendezőként is kipróbálja magát.

Bár még mindig nagyon fiatal, már együttjátszott Anglia legjobb színészeinek színe-javával: Alan Rickmannel, Kenneth Branagh-val, Julie Waltersszel, Gary Oldmannel és a megboldogult Richard Harrisszel. Amikor megkérdezték, kikkel szeretne még együtt színészkedni, érdekes módon egyik első választása Ralph Fiennes volt, aki a Tűz Serlegében Voldemortot alakítja!

Akikkel még szívesen játszana: Jake Gyllenhaal, Geoffrey Rush és Robert Carlyle vannak a listája tetején.

Ja, és mielőtt kiválasztották volna Katie Leungot Cho Chang szerepére, Dan gyakran hangoztatta, hogy erre a szerepre Lucy Liu-nál keresve sem fognak jobbat találni! :D Fleur szerepét Cameron Diaznak adta volna, de bármilyen fájó, a szereposztásba még Dan sem szólhat bele!


Filmográfiája:
My Boy Jack (2007 ősz) (TV film) Jack Kipling
Harry Potter és a Főnix Rendje (2007) Harry Potter
December Boys (2006) Maps
Harry Potter és a Tűz Serlege (2005) Harry Potter
Harry Potter és az azkabani fogoly (2004) Harry Potter
Harry Potter és a Titkok kamrája (2002) Harry Potter
Harry Potter és a Bölcsek Köve (2001) Harry Potter
A Panamai szabó (2001) Mark Pendel
Copperfield Dávad (1999) (TV film) Az ifjú Copperfield Dávid

Színházi darabok
Equus (2007) Alan Strang
The Play What I Wrote (2002) Surprise Guest


Adatok:

Teljes név: Daniel Jacob Radcliffe
Becenév: Dan (nem Danny!)
Születésnap:1989. július 23.
Csillagjegy: rák/oroszlán (pont a fordulóponton)
Kínai állatövi jegy: kígyó
Szem: kék
Haj: barna
Jobb vagy bal kezes: jobb
Háziállatok: két border terrier, Binka és Nugget
Gyerekkori állomállás: tűzoltó
Első szereplése: majom az iskolai darabban ("Lelógó füleim és narancssárga sminkem volt, harisnyát kellett viselnem. Körülbelül 40 percig szaladgáltam és táncoltam a színpadon. Remélem soha senki nem talál rólam akkori fényképet, nagyon ciki lenne.")
Rajongói levelek: 4000 és 5000 között havonta
Kaszkadőre: David Holmes (Rávett, hogy gimnasztikázzak, erősítsek és fekvőtámaszozzak)
Legangyobb féleleme: nukleáris háború
Ahol már járt: USA, Svédország, Spanyolország, Olaszország, Hollandia, Franciaország, Japán, Kína, Ausztrália
Ahova el szeretne jutni: Oroszország, Új-Zéland, India
Jótékonyság: Demelza House Children's Hospice (már évek óta támogatja őket)
Beszélt nyelv: spanyol


Dan kedvenc...

zenéje: mindig változik, de szereti az alternatív és punk zenét. A CD gyűjteményéből: Bloc Party, Blur, Kaiser Chief, The Libertines, The Future Heads, British Sea Power, Arcade Fire
hangszere: basszus gitár, amikor van ideje gyakorolni
zenésze: Sid Vicious, Kim Deal (a Pixies basszus gitárosa)
Beatles dala: Come Together (Gary Oldman [Sirius Black] mutatta meg neki először a Beatlest és együtt impróztak erre a dalra.
sportja: futás, de mostanában a búvárkodás is
állata: farkas (... gyönyörű állat, de közben nagyon veszélyes)
étele: hal (főleg sushi) vagy pizza
itala: diétás kóla
édessége: mars szelet
desszertje: vanília fagyi csoki öntettel, amit pedig a legkevésbé szeret az a torta
nasija: mogyorós Cheerios, pohár tej Jammy Dodger keksszel, sós popcorn
itala hideg időben: forró csokoládé
ünnepe: karácsony
évszaka: nyár (amikor már nincsenek vizsgáimat, meleg van és több időm van a barátaimmal lógni)
filmjei: The Edukators, Good bye Lenin!, Egy makulátlan elme örök ragyogása, A titokzatos folyó
minden dők legjobb filmje: 12 dühös ember
TV műsora: A Simpson család ("Egész jeleneteket tudok belőle idézni.")
Simpsons karaktere: Bart Simpson
régi angol TV műsora: Apuci hadserege (Dad's Army)
kalsszikus színdarabja: Shakespeare - Szentivánéji álom (Szeretném Puckot eljátszani)
könyvei: 1984 George Orwelltől, The War of Don Emmanuel's Nether Parts Louis de Berniétől, Három ember egy csónakban Jerome K. Jerometól
Harry Potteres könyve: Harry Potter és az azkabani fogoly
Harry Potteres szereplői: Sirius Black, Hagrid, és Weasleyék
Harry Potteres szava: "Voldemort"
Harry Potteres varázserő: láthatatlanság
Harry Potteres speciális effektusos jelenete: Kviddics (nagyon bizzar dolog a kviddicsezés!)
Harry Potteres kelléke: Griffendél Godrik kardja
Harry Potteres állata: Gizmo (a Hedwiget játszó bagoly)
színészei: Gary Oldman, Tom Hanks, Ben Stiller, Jude Law, Ed Harris, Robert DeNiro
színésznői: Nicole Kidman, Julia Roberts, Kate Winslet, Kirsten Dunst, Cameron Diaz, Scarlett Johansson
színei: sárga és kék
száma: hét
szuperhőse: Pókember
iskolai tantárgya: Irodalom, történelem, hittan
irodalmi stílusa: költészet
pihenésfajtája: Csak bezárkózom egy szobába és zenét hallgatok meg filmeket nézek egész nap.
videojáték fajta: PlayStation 2
videójátékai: Medal of Honor, The Simpsons Road Rage és NFL-es és NBA-s játékok
elektronikus kütyüje: iPod
kütyüje, amit mindenhova magával visz: hordozható DVD lejátszó
öltözködési stílusa: lezser (Több száz pólóm van otthon)
helye Londonban: camden-i piac ("Nagyon jókat lehet ott vásárolni, tele van zeneboltokkal")
póló tervezője: Burro és Louis Epstein
történelmi helye Londonban: a Tower
hullámvasútja: Dragon Khan Barcelonában, Spanyolországban (nyolcszor tesz 360-fokos fordulatot) és a Space Mountain Disney Landben
autója: piros Cadillac a Félelem és rettegés Las Vegasbanból
helye, ahol járt: Kína (hóesésben sétált a Nagy Falon!)


Dan Danről:

Félelmeiről:
Néha klausztrofóbiás vagyok. És nem vagyok oda a pókokért és a kígyókért.

Félénkségéről:
Félénk ember vagyok, de nem akkor amikor a kamera előtt állok, mivel ilyenkor nem magamat adom, hanem valaki mást játszom.

A punk zenéről:
A stáb egyik tagja vezetett be ebbe az egész punk dologba. Megmutatta a punk zenét, az öltözködési stílust, történeteket mesélt az együttesekről, emiatt kezdtem el.

A lányok iránta érzett vonzalmáról:
Hát egy kicsit talán vonzódnak. Nem panaszkodom.

Arról amikor megtudta, hogy megkapta Harry Potter szerepét:
Éppen a kádban voltam amikor apukám felvette a telefont. Csak annyit hallottam, hogy "Szia David!" ... Ezután feljött az emeletre, én meg azt hittem, hogy visszautasítottak és nem kaptam meg a szerepet. De bejött és elmondta, én meg csak ültem és próbáltam megemészteni ... egyszer csak elkezdtem sírni mert olyan boldog voltam.

A hírhedt "törülközős lányról":
Az MTV-nél voltam New Yorkban (hogy egy kicsit beharangozzuk a Harry Potter és bölcsek kövét). Dermesztő hideg volt. Szóval ez nem nyáron történt. Nagyon hideg volt. Amikor felértem odavittek az ablakhoz (ami a Times Square-re néz). És ez a lány ott állt az utcán egy szál törülközőben, amire az volt írva, hogy: "Ennél már nem lesz jobb", meg az, hogy: "semmi sem állhat Harry Potter és közém". Klassz volt!

A Dobbys jelenetekről:
Szerettem azokat a jeleneteket csinálni. Egy botra tűzött narancssárga labdához beszéltem a végig. Nagyon macerás munka volt, mert amikor Dobby körbeugrálja a szobát mindig jó helyre kellett néznem. Elég nehéz volt, de amikor láttam a végeredményt nagyon tetszett.


Dan Harryről:

Barátok lennétek az igazi életben?
"Biztosan. Tetszik a kíváncsisága és a hűsége. És persze a varázsereje is. Nagyon komoly, de ugyanakkor vicces is tud lenni."

Mit csodálsz Harryben?
"Szerintem azért tud vele mindenki azonosulni - azonkívül, hogy varázsló - mert teljesen átlagos figura. Harry egyik pillanatról a másikra hős lesz - a semmiből lesz naggyá, híressé, a varázsló világ fontos részévé. Szerintem nagyon sok embert inspirált beleértve engem is."

Hogyan kerülsz olyan lelki állapotba, hogy eljátszd Harryt?
"Harry tinédzser, ugyanolyan érzelmei vannak, mint bárkmelyik másik tinédzsernek. De valószínűleg a múltja miatt gyakran érzi magát magányosnak, vagy dühösnek. De mivel természetesen én is szoktam így érezni, csak fogtam a saját érzéseimet és kicsit eltúloztam őket. Sokszor zenét is hallgattam, hogy a megfelelő lelki állapotba kerüljek amikor forgatunk. Ezek után már csak reménykedek, hogy jól csináltam."

Milyen érzés varázsló talárt hordani?
"(Nagyon) kényelmes. Olyan mintha pizsamában lennék. Csak akkor zavart amikor a nagyteremben forgattunk, mert mindenhol hatalmas tűz égett és nagyon melegem volt."

Hasonlítasz Harryre?
"Eléggé hasonlítok rá. Harry olyan sokrétű, hogy mindenki talál benne valamit, ami önmagában is megtalál. Ő nem egy beképzelt szuperhős."

Mik a legjobb és legrosszabb dolog abban, hogy Harryt játszod?
"Legjobb, amikor megnézhetem az elkészült filmet. 10 hónapi munka után fantasztikus látni a befejezett művet. Most nem jut eszembe olyan amit nem szeretek benne. Talán senki nem hiszi el, de tényleg nincs ilyen!"


Dan befejezi a mondatot:

Ha főiskolára mennék ... "Valószínűleg pszichológiát tanulnék."
Harry Potter óta a barátaim ... "fantasztikusak. Semmi féltékenykedés vagy ilyesmi. Mind nagyon kedvesek."
Ami a randizást illeti ... "hízelgő dolog rajongói leveleket kapni. Egyszerűen elképesztő. De most nincs barátnőm vagy ilyesmi."
Ha eljátszhatnék egy másik Harry Potteres karaktert ... "az Gilderoy Lockhart lenne. Magamutogató, de közben gyáva is. Nagyon vicces lenne őt játszani ... vagy Siriust, nagyon tetszik Harryhez és Harry apjához fűződő kapcsolata."
Az étel amit a legjobban utálok ... "a gyorskaja"
Ha egy dolgot megváltoztathatnék a világban akkor ... "visszahoznám John Lennont, szerintem egy zseni volt."
Ha bárhova elmehetnék a világon ... "akkor elmennék egy hegyi túrára, mondjuk az Everestre, és megpróbálnám megmászni."
A legnehezebb dolog a búvárkodásban ... "folyamatosan pisilned kell! Tudod, mivel ott van körülötted az a sok víz..."
Ha valakit eljátszhatnék a Gyűrűk urában ... "az Gollam lenne."
A Harry Potteres forgatás előtt a sminkes szobában vagyok ... "körülbelül 30 percig, a sebhely miatt."
Ha felnövök ... "talán író leszek vagy rendező."
Mindigis ... "százszázalékig hittem a varázslatban. Egyszerűen elbűvöl."

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

buying hydrocodone on line 465 mg

(JoshuaLully, 2018.08.18 14:04)

Howdy! <a href=http://onlinegenpharmacy.com/#online-pharmacies-in-usa>trust pharmacy ebay</a> great website.

canada pharmacy no prescription antibiotics 449 mg

(JoshuaLully, 2018.08.18 05:46)

Hello there! <a href=http://onlinegenpharmacy.com/#uk-online-pharmacy-without-rx>rx online pharmacy</a> excellent internet site.

Приколы с Фото

(JarvisSnils, 2018.08.17 00:48)

Привет!
Нашел удивительную фотоподборку на этом сайте: http://coolrobo.ru :
http://coolrobo.ru/foto-prikoly-interesnoe/683-gora-ay-petri.html <b> Гора Ай-Петри </b>
<a href=http://coolrobo.ru/foto-prikoly-interesnoe/6557-starty-rossiyskogo-kosmicheskogo-korablya-soyuz-ms-02-i-amerikanskogo-antaresa.html> Старты российского космического корабля «Союз МС-02» и американского Антареса </a>
http://coolrobo.ru/foto-prikoly-interesnoe/5386-kto-igral-ostapa-bendera-v-kino.html

Аренда жилья в Гурзуфе

(Yaltahelp, 2018.08.15 14:42)

Сдаю квартиру ,дом ,гостиницу ,котедж в Гурзуфе посуточно и на долгий срок yaltahelp.ru

iponhcuhsxgtpwutjoogpucwkmxrenz

(dtaletokve, 2018.08.15 01:35)

<a href="http://missreplicawatches.com">purchase cialis online</a> generic cialis lowest price http://missreplicawatches.com

В плей-офф еврокубков пробьются все три украинских клуба

(MatthewhoUsy, 2018.08.15 00:41)

[url=http://www.ukrainefootball.net/ostalnye-strany/v-pley-off-evrokubkov-probyutsya-vse-tri-ukrainskih-kluba.html]http://www.ukrainefootball.net/ostalnye-strany/v-pley-off-evrokubkov-probyutsya-vse-tri-ukrainskih-kluba.html[/url]
Горняки в группе F Лиги Чемпионов ворвались в борьбу за плей-офф, хотя изначально казалось, что в таком квартете занять даже 3-е место — очень трудная задача. Но победа в первом туре над "Наполи" и матч в Роттердаме, выигранный в волевом стиле, показали - можно думать о плей-офф. Для этого может хватить 4 очков: побеждай подопечных ван Бронкхорста, выдержи натиск в Неаполе и путь в плей-офф открыт.

csgnekjsiiurbfodcavbaoluookicwz

(ataletclrm, 2018.08.15 00:21)

<a href="http://motechautomotive.com">cheap cialis nz</a> best online cialis http://motechautomotive.com

cwyugfxoztulsinvaeqastfftpghomd

(dtaletqfhm, 2018.08.14 23:09)

<a href="http://baymontelreno.com">buy cialis online safely</a> cheap cialis from canada http://baymontelreno.com

печь хлебопекарская тунельная

(AnthonyVat, 2018.08.14 18:24)

хлебопекарная печь в Оскресенск какая хлебопечь лучшая обурудование для хлебопечки в Агонар КОНДИТЕРСКОЕ ОБОРУДОВАНИЕ в Чоботовская улица настольные тестомесильные машины, устройство, принцип действия Машина тестомесильная в Серпов переулок mw-3752 хлебопечь maxwell адреса пекарни свердловской области хлеб дозатор воды в Ртищев тестомесильные машины в Инз Машина тестомесильная в Охтинский проезд бизнес план хлебопекарни скачать бесплатно2009 правильно печь хлеб пшенично ржаной дежа 120л в Михайловс Шкаф электрический Л4-ХПМ в Ачинское

дежа 140л в Борисоглебс <a href=http://xlebo-land.ru/shkaf-elektricheskiy-l4-hpm-v-batays/18063-2018-07-17.php>как печь хлеб в мультиварке без дрожжей</a> КОНДИТЕРСКОЕ ОБОРУДОВАНИЕ в Саранск <a href=http://xlebo-land.ru/dezheoprokidivatel-v-kostroma/20254-2018-10-04.php>сарапул машина тестомесильная мтм-65</a> Миксеры Л4-ШВМ в Чемодурово <a href=http://xlebo.ru/proseivateli-muki-v-dobroslobodskaya-ulitsa/19588-2018-09-13.php>дежи в Губкина улица</a> хлебопечь saturn st-ec1775 купить <a href=http://xlebo24.ru/mini-pekarni-uchet-hleba-nanih/1061-2016-03-29.php>тандыр хлебный печь</a> КОНДИТЕРСКОЕ ОБОРУДОВАНИЕ в Челюскинская улица <a href=http://infoequipment.ru/oborudovanie-pekarni-v-sinniki/7968-2017-05-15.php>хлеб дозатор воды в Татарская Большая улица</a>

РАССТОЕЧНЫЕ ШКАФЫ в Киясово пекарни в америке машина тестомесильная прима 160н Дозаторы воды для пекарен в Етровск-Забайкальский обурудование для хлебопечки в Железногорская 1-я улица тестоотделители в Пифань Хлебопечка в Магистральная 3-я улица Печь для хлеба в Акарьево просеиватели муки в Копейск хлебопекарная печь в Колобовский 2-й переулок

Хлебопекарное оборудование в Поназырево <a href=http://megaxlebo.ru/hleb-dozator-vodi-v-gryazi/11547-2017-11-09.php>СТЕЛЛАЖНЫЕ ТЕЛЕЖКИ в Варваринская улица</a> РАССТОЕЧНЫЕ ШКАФЫ в Суксун <a href=http://xlebo-expert.ru/konditerskoe-oborudovanie-v-karabash/16722-2018-05-14.php>Печь для хлеба в Богданови</a> редукторы для пекарни <a href=http://rus-xlebo.ru/dozatori-vodi-dlya-pekaren-v-makarev/20370-2018-09-29.php>crv хлебопекарное оборудование</a> Машина тестомесильная в Данило <a href=http://eco-xlebo.ru/telefon-otdela-kadrov-hlebopekarni-peko/1175-2016-04-03.php>Машина тестомесильная в Осква</a> Дежа 80л в Людянка <a href=http://xlebo24.ru/pech-hlebopekarnaya-v-kambarka/11956-2017-11-19.php>пекарного оборудования в Дрин</a>

СТЕЛЛАЖНЫЕ ТЕЛЕЖКИ в Лянтор оборудование пекарни в Крылатские Холмы улица Хлебопечка в Таловая машины тестомесильные в Лободской кондитерское пищевое оборудование китайское

ajutkahksbrdgouzedebdvljyslkesd

(ataletjght, 2018.08.14 17:22)

<a href="http://bullsac.com">levitra free coupon</a> price for levitra http://bullsac.com

nkzkxncbxkbumiburvmvrsoxwzpucfm

(ntaletefjv, 2018.08.14 15:21)

<a href="http://bakerssign.com">levitra 20mg price</a> levitra and viagra together http://bakerssign.com

падают цены на недвижимость 2015

(WilliamZooge, 2018.08.14 12:46)

баден вюртенберг недвижимость недвижимость яхрома недвижимость в евсино размеры госпошлины при регистрации права на недвижимость газета недвижимость комсомольск на амуре купить дом в вергуны купить болгария домик в деревне квартиры продажа в подмосковье коломна дом в крыму форос купить недвижимость продажа расписка деньги сл портал недвижимость налог на недвижимость в москве пересмотрят нагайбакский район недвижимость марокко агадир кондоминиум купить недвижимость уфа дома

закарпатье диброво купить дом http://djangl.jiledaromkvar.ru/26-kuplya-prodazha-kvartiri-naberezhnie/9176-2018-07-08.php спидометр ваз 2112 купить http://koteika.kvartkomnatarend.ru/18-arenda-nedvizhimost-v-kirove/4682-2015-01-28.php купить недвижимость на острове пальм http://sobak.kvartkomnatarend.ru/16-gazeta-iz-ruk-v-ruka-kareliya-nedvizhimost/2784-2013-06-14.php ползуново алтайский край недвижимость купить дом http://retro.jiledaromkvar.ru/10-profit-invest-investitsii-v-nedvizhimost/8498-2018-04-24.php недвижимость и цены d, hfncryt http://gvozd.kvartkupidom.ru/6-kvartiri-evpatoriya-prodazha-sputnik-2015/2099-2013-06-02.php

недвижимость.стоимость однокомнатных квартир продажа квартиры на пр.науки 37 недвижимостьв г.братске регистрация договора купли продажи недвижимость недвижимость в городе умеа ленина 38б недвижимость зарубежная недвижимость португалия купить дом на кубе цены вся петербургская недвижимость семь столиц м кв недвижимость краснодарский край

недвижимость тесты http://kladjv.prodakomna.ru/21-kupit-dom-v-tulskoy-oblselo-tovarkovo/5175-2015-11-22.php недвижимость в волоколамске, осташе http://arenakomunadom.ru купить дом в новосибирске сокур http://kvadro.kvartdeshkupi.ru/17-nedvizhimost-v-shashkarah/8684-2017-12-11.php овсянников алексей недвижимость http://kommunal.komunaaren.ru/4-mlsn-nedvizhimost-omsk-bez-posrednikov-obmen/6324-2016-10-11.php колюбакино рузский район купить дом http://jkdomkvartkup.xyz/16-nedvizhimost-sterlitamaka-prodazha/9946-2019-06-11.php

купить дом в рязанской обл старожиловском районе продажа квартиры от строителей в дубке од разнообразие определений термина недвижимость купить сруб дома в кугарчинском районе башкирии недвижимость обзор цены

Дизайн квартир ремонт фото

(NormanShoro, 2018.08.13 19:47)

Наверное, почти все подряд согласятся с этим, что ремонтные работы – это очень хлопотная и дорогостоящая затея, какая как правило отбирает громаду сил и нашего времени. Всё-таки на самом деле абсолютно все далеко не так страшно, и многие обслуживающие работы можно реализовать очень стремительно и без безмерных финансовых издержек. В сайте можно понять о том, каким способом сможете самостоятельно осуществить всевозможные строительные и обслуживающие функции по жилью, и вы убедитесь в подобном, что это в целом вправду отнюдь не так уж сложно и расходно, как сможет показаться со стороны.

Поподробнее:
<a href=http://meshka.ru/poly/1476-ukladka-i-ciklevka-parketa.html>ремонт в квартире своими руками</a>

hyjhbpmsyc

(kwfpsk, 2018.08.12 15:36)

<a href=http://canadian-pharmasy.com>order cialis online usa</a>
comprare cialis online forum http://canadian-pharmasy.com

отзывы об автосалонах в минске

(Kelleynaf, 2018.08.11 02:08)

Дорогие покупатели автомобилей!

Мы рады приветсвовать Вас для нашем сайте отзывов относительный автосалонах России. Мы будем далеко признательны следовать оставленные Вами <a href=http://кидает-автосалон.рф/автосалон-астон-моторс/>отзывы</a> о покупке автомобиля. Вероятно, Ваш мнение окажется полезным советом ради людей, желающих приобрести автомобиль.

Выше сайт является площадкой чтобы размещения отзывов третьими лицами, в связи с чем администрация сайта не несет ответсвенности ради их содержание.

Кредит для ИП в Сбербанке

(Davidmef, 2018.08.10 17:21)

Кредитный калькулятор Сбербанка позволяет увольнять потребительский доверие ради физических лиц сообразно данным на 2018 год. Используйте калькулятор, ежели хотите выбрать самые выгодные условия кредитования. Сбербанк — это одиноко из самых известных и крупных банков не как в России, только и ради ее пределами. Данное финансовое учреждение обладает самой широкой сетью филиалов и подразделение по всей стране. Банк оказывает наполненный спектр финансовых услуг.
Перейти на сайт <a href=https://kredit-v-sberbanke.ru/predprinimatelyam>Сбербанк кредит предпринимателям</a>

Go about a find beside economical vardenfil no control

(Famesquage, 2018.08.08 05:48)

levitra buy canada forum contains no new posts
http://levitragls.com - levitra 20 mg price
has anyone ever taken 100 mg ov levitra and 25mg of levitra
<a href="http://levitragls.com">levitra for sale
</a> - levitra coupon free trial show posts
buy levitra online

сайт знакомств для брака

(CurtisNef, 2018.08.07 15:55)

Сайт реальных знакомств. Поэтому именно здесь быть минимальных затратах времени на поиск вы отыщете человека, который окажется вам близок сообразно уровню восприятия мира. ... Сайт знакомств – превосходнейший сноровка преодоления собственной застенчивости. Бесплатные онлайн знакомства хороши тем, который поддерживая интригу, дают жизнь надежде и стимулируют человека к действиям.
Перейти на сайт <a href=https://naytiparu.ru/>сайт знакомств для брака</a>

Suitable cheaply tabs without remedy

(Jalonlit, 2018.08.06 12:24)

levitra and alcohol mix who is online
http://levitragtr.com - levitra 20mg
levitra for women cancer most users ever online was
<a href="http://levitragtr.com">levitra 20 mg reviews
</a> - trackback dejar un comentario levitra
levitra super

swlkblxqxmkh

(gdiotu, 2018.08.05 07:07)

<a href=http://canadian-pharman.com>cheap viagra us</a>
buy viagra online without pres http://canadian-pharman.com


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15

Következő »