Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Daniel Radcliffe 
Kép
Életrajz

Teljes neve: Daniel Jacob Radcliffe. (Sokan úgy tudják, hogy Alan a második neve, de nem az!)
Született: 1989. július 23-án, Fulham, Londonban.

Ötéves kora óta érdekli a színészkedést, ami nem is csoda, hisz szülei mindketten színészkedtek fiatal korukban. Édesanyjából (Marcia Gresham) később szereposztó lett, apjából (Alan Radcliffe) pedig irodalmi ügynök. Dan első színpadi alakítása egy majom volt, amit egy iskolai darab keretein belül mutattak be.

A profi színészkedésbe "véletlenül" csöppent bele. Az Oliver Twist meghallgatására ugyan nem tudott elmenni, mert a szülei tudták, hogy nagyon sokan jelentkeztek a szerepre, és úgy gondolták a kilencéves Dan nagyon csalódott lenne, ha nem kapná meg a szerepet - de úgy tűnik a sors mindenképp neki szánt legalább egy dickensi figurát: az 1999-es BBC által készített Copperfield Dávidban ő játszhatta az ifjú Davidet. A filmben Maggie Smith (McGalagony professzor) alakította a nagynénjét, Betsy Trottwoodot, Zoe Wanamaker (Madam Hooch) pedig a mostoha-nagynénjét, Miss Murdstone-t.

Ezután, a John Boorman által rendezett 2001-ben bemutatott Panamai szabóban kapott egy kis szerepet: Mark Pendelt, Harry és Louisa Pendel ( vagyis Geoffrey Rush és Jamie Lee Curtis) fiát játszotta el. A filmet 2000-ben forgatták, pont akkor, amikor Angliában teljes erővel keresték azt a kisfiút, aki majd Harry Pottert fogja alakítani. A Panamai szabó forgatása alatt Jamie Lee Curtis tette azt az érdekes megjegyzést, hogy Dannek kéne játszania Harry Pottert. :)

A nagy szerep...
A Danből sugárzó bájra és egyszerűségére figyelt fel Chris Colombus és David Heyman. Mindenki tudatában volt, hogy a Harryt játszó gyerekszínésznek nem lesz könnyű dolga, és a jó szereposztás kardinális kérdés volt a film készítőinek. Chris Colombus, az első Harry Potter film rendezője, a David Copperfieldben látta Dant, és nem győzött rimánkodni a szereposztóknak, hogy hívják be a fiatal főszereplőt meghallgatásra. Ekkor azonban, Dan érthetően aggódó szülei, még nem engedték el fiúkat, féltek, hogy túl nagy csalódás lenne, ha nem kapná meg a szerepet; a nagy, mindent megváltoztató szerepet első nekifutásra visszautasították.

De a sors makacssága közbeszólt. Dan és szülei épp színházban voltak, a "Stones in his Pockets"-re volt jegyük. Ez 2000 nyarának elején történt; a Bölcsek Köve forgatásának kezdete már csak két hónapra volt, és még nem találták meg Harryt, a címszereplőt! A film készítői, érthető módon, kezdtek bepánikolni. Kikapcsolódásképpen páran elmentek színházba. A Radcliffe család előtt lévő sorban foglalt helyet David Heyman (a Potter filmek producere) és Steve Kloves (az első négy Potter film forgatókönyvírója). David véletlenül nézett hátra, de egyből megakadt a tekintete Danen. Munkájából kifolyólag ismerte Alan Radcliffe-et, és a színdarab szünetében bemutatkozott Dannek. A második felvonásban teljesen elvonta figyelmét Dan, egyfolytában hátrafordulgatott, próbálta kerek szemüvegben elképzelni, villámalakú sebhellyel a homlokán. Dan ekkor még nem tudta, miért bámulja őt annyira ez a felnőtt, de neki is feltűnt a dolog. Másnap David felhívta Radcliffe-éket, hogy rávegye őket, engedjék el Dant egy meghallgatásra, és nagy örömére közben a szülők is - fogjuk rá - megenyhültek. Beleegyeztek, hogy a producer David találkozzon Dannel. Ez olyan jól sikerült, hogy végülis elengedték egy meghallgatásra. Aztán egy nap, mikor Dan épp a kádban csücsült megcsörrent a telefon, amit az édesapja vett fel:

Dan: "Édesapám bejött és közölte, hogy megkaptam Harry Potter szerepét. Annyira örültem, hogy elsírtam magam. Az éjszaka kellős közepén felébredtam, úgy fél három körül, felébresztettem apukámat is, csak hogy megbizonyosodjam róla, nem álom volt. Ő finoman visszaparancsolt az ágyamba. 'Nem álom volt, menj vissza szépen aludni.'"

A film három gyermekfőszereplőjét 2000 augusztusában mutatták be a sajtónak. Ami fontos volt számukra, a könyv szerzője, Joanne Rowling, Dan próbafelvételének megnézése után kijelentette, olyan volt Dant látnia, mintha rég elveszett fiával találkozott volna ismét!

"Dan Radcliffe próbafelvételének megnézése után, már tudtam, hogy Chris Colombus nem tudott volna nála jobb Harryt találni..."

A Harry Potter és a Bölcsek kövét 2000 szeptemberében kezdték forgatni, a bemutató pedig 2001 november 16-án volt. Rengetegen dícsérték történethűsége miatt. A fiatal sztárt is dícsérték ("... csodálatos Harryként...az ifjú Radcliffe tökéletesen alakítja Harryt ... mintha csak erre a szerepre született volna"), sok újság címlapjára felkerült, mint például a Vanity Fair, The Face, Empire, Premiere és szinte minden más akkor megjelent mozis újságra. 
Kép
A Titkok Kamrája forgatásának kezdete és az első film premierje között csak három nap telt el! A második részt általában úgy jellemezték, hogy "sokkal sötétebb, sokkal félelmetesebb... és sokkal viccesebb is", mint az első film volt. Ennek 2002 november 15-én volt a premierje.

A film szereplői ismét gyakran dícsérték Dant. Kenneth Branagh örült, hogy ilyen kiegyensúlyozott fiatal színészekkel dolgozhatott együtt, azt pedig még Rupert is bevallotta, hogy Dan mindig tudja a szövegét!

A különleges effektekér felelős csapat csodálta, milyen jól tud Dan színészkedni a Dobbyt helyettesítő narancssárga labdával (Dobbyt számítógépes grafikával pótolták később).

2002 novemberében, egy este erejéig Dan fellépett az elegáns londoni színházi negyedben, a West Enden, ahol a Kenneth Branagh által rendezett "The Play What I Wrote"-ban vendégszerepelt. Ebben a darabban minden este új meglepetés vendégszínész tűnik fel. Hogy Dan megkedvelte-e a színházat?

"Remek volt. Még sosem léptem fel ezelőtt színpadon, ezért kicsit félelmetes volt, de mindenképp szeretnék majd a jövőben még színpadon szerepelni."

2002 decemberében Dan és David Heyman ellátogattak a Távol-Keletre. Többszáz sikoltozó rajongó fogadta őket a tokiói Narita reptéren. Három napig maradtak Japánban, résztvettek a Titkok Kamrája japán premierjén, és pár sajtótájékoztatón. Ezután két napra Kínába repültek.

2003 nagyrésze azzal telt, hogy az azkabani foglyot forgatták. Az új rendező (Alfonso Cuarón), hogy jobban felkészítse az ifjú színészeket, fogalmazást íratott velük a karakterükről, amit Dan és Emma nagyon hasznosnak vélt. (Biztos Rupert is hasznosnak találta volna, ha megírja, de Ron szerepéhez hűen elmismásolta a dolgot! :D) Az azkabani foglyot 2004 június 4-én mutatták be.

Dan, amikor nem a forgatáson jár magántanárhoz, egy londoni fiúiskolába jár, de idén, 2005-ben érettségizett (Angliában korábban érnek).

A Fulham focicsapatnak drukkol (abból a hűségi okból kifolyólag, hogy ő is London Fulham nevű negyedében lakik).

Két kutyája van: Binka and Nugget.

Nagy filmrajongásáért Chris Colombust "hibáztatja", ő szerettette meg vele a filmeket. A "Tizenkét dühös ember" és a "Gilbert Grape" csak kettő kedvenc filmjei közül. Imádja a zenét is és rajzfilmben a Simpsons a nagy kedvenc.

Szabadidejében gyakran basszusgitározik és kész profi kártyatrükkök terén. 2004-es újévi fogadalma az volt, hogy megtanul főzni, rajongói a DanRadcliffe.com-nál össze is állítottak neki egy nagy szakácskönyvet!

Az utóbbi pár évben Dan elkezdte jótékony célokra használni hírnevét. 2002 májusában résztvett egy autistáknak készült videóban, amit abból a célból készítettek, hogy az arckifejezések felismerésében segítse az autistákat. Dan 14. születésnapjára rendezett jótékonysági gyűjtésen több, mint Ł2000 jött össze, ennyit tudott a DanRadcliffe.com felajánlani a Nemzeti Autista Szövetségnek. Egy másik említésre érdemes jótékonysági gyűjtést 2003 karácsonyán rendeztek, ekkor Dan arra kérte rajongóit, hogy most ne ajándékokat küldjenek neki, hanem az arra szánt pént inkább ajánlják fel a dél-kelet angliai Demelza Ház Gyermekkórháznak. Több, mint Ł1500 gyűlt össze, ennyivel tudtak Dan rajongói hozzájárulni ahhoz, hogy a gyógyíthatatlanul beteg gyerekek életkörülményei jobbak legyenek.

2006. elején Dan vásárolta meg azt a jótékonysági árverésre bocsátott Black- családfát, amit JK Rowling rajzolt, és ami sok eddig nem ismert nevet tartalmazott.

Az óriási siker és hírnév nem nagyon izgatja Dant. Többször kijelentette, hogy sosem nézi vissza saját alakítását, ez alól csak a premierek a kivételek. Bár a tavalyi Conan O'Brien Showban elmesélte, hogy egyik nap kapcsolgatta a tévét otthon, és épp a Bölcsek köve ment az egyik csatornán, de olyan furcsának érezte a mutálás előtti hangját, hogy nem volt képes a filmre koncentrálni. Kép

Sosem nézi vissza saját interjúit, sosem olvassa el, amit az újságok írnak róla vagy a filmről, bár egyszer egy barátjánál viccből kitöltött egy Teszlek-tesztet, aminek segítségével bárki megtudhatja, hogy melyik roxforti házba sorolná őt a Teszlek Süveg; Dan hitetlenkedve állt a végeredmény előtt: a teszt szerint a Mardekárban lenne a helye! :D

Hogy mit hoz a jövő Dan számára?
Nem szeretne benneragadni Harry Potter talárjában, talán ezért is vállalta el a December Boys című ausztrál film egyik főszerepét. 2005. végén forgatták, a film négy árva fiúról szól, akik egy gyermektelen házaspár kegyeiért versenyez egy ausztrál üdülővárosban.

2005 tavaszán fejezte be a Tűz Serlege forgatását (premier 2005 november 18), ezután az érettségiére összpontosított. A Főnix Rendjének forgatása 2006. február 6-án kezdődött; a címszerepben még mindig Dan Radcliffe-fet láthatjuk majd, amikor 2007-ben bemutatják a mozikban.

A 2003 júniusában megjelent ötödik Harry Potter könyvet egyből elolvasta, és nagyon tetszett neki. Megjegyezte egy interjúban, hogy már nem nagyon tudja elválasztani magát Harrytől olvasás közben, folyton saját magát képzeli Harry helyébe! :D

"Nagyon sok érdekes rész volt benne, de a Harry és Umbridge közötti büntetéses jelenetek kifejezetten komorak voltak."

A távolabbi jövőben, Dan tervezi, hogy majd íróként és rendezőként is kipróbálja magát.

Bár még mindig nagyon fiatal, már együttjátszott Anglia legjobb színészeinek színe-javával: Alan Rickmannel, Kenneth Branagh-val, Julie Waltersszel, Gary Oldmannel és a megboldogult Richard Harrisszel. Amikor megkérdezték, kikkel szeretne még együtt színészkedni, érdekes módon egyik első választása Ralph Fiennes volt, aki a Tűz Serlegében Voldemortot alakítja!

Akikkel még szívesen játszana: Jake Gyllenhaal, Geoffrey Rush és Robert Carlyle vannak a listája tetején.

Ja, és mielőtt kiválasztották volna Katie Leungot Cho Chang szerepére, Dan gyakran hangoztatta, hogy erre a szerepre Lucy Liu-nál keresve sem fognak jobbat találni! :D Fleur szerepét Cameron Diaznak adta volna, de bármilyen fájó, a szereposztásba még Dan sem szólhat bele!


Filmográfiája:
My Boy Jack (2007 ősz) (TV film) Jack Kipling
Harry Potter és a Főnix Rendje (2007) Harry Potter
December Boys (2006) Maps
Harry Potter és a Tűz Serlege (2005) Harry Potter
Harry Potter és az azkabani fogoly (2004) Harry Potter
Harry Potter és a Titkok kamrája (2002) Harry Potter
Harry Potter és a Bölcsek Köve (2001) Harry Potter
A Panamai szabó (2001) Mark Pendel
Copperfield Dávad (1999) (TV film) Az ifjú Copperfield Dávid

Színházi darabok
Equus (2007) Alan Strang
The Play What I Wrote (2002) Surprise Guest


Adatok:

Teljes név: Daniel Jacob Radcliffe
Becenév: Dan (nem Danny!)
Születésnap:1989. július 23.
Csillagjegy: rák/oroszlán (pont a fordulóponton)
Kínai állatövi jegy: kígyó
Szem: kék
Haj: barna
Jobb vagy bal kezes: jobb
Háziállatok: két border terrier, Binka és Nugget
Gyerekkori állomállás: tűzoltó
Első szereplése: majom az iskolai darabban ("Lelógó füleim és narancssárga sminkem volt, harisnyát kellett viselnem. Körülbelül 40 percig szaladgáltam és táncoltam a színpadon. Remélem soha senki nem talál rólam akkori fényképet, nagyon ciki lenne.")
Rajongói levelek: 4000 és 5000 között havonta
Kaszkadőre: David Holmes (Rávett, hogy gimnasztikázzak, erősítsek és fekvőtámaszozzak)
Legangyobb féleleme: nukleáris háború
Ahol már járt: USA, Svédország, Spanyolország, Olaszország, Hollandia, Franciaország, Japán, Kína, Ausztrália
Ahova el szeretne jutni: Oroszország, Új-Zéland, India
Jótékonyság: Demelza House Children's Hospice (már évek óta támogatja őket)
Beszélt nyelv: spanyol


Dan kedvenc...

zenéje: mindig változik, de szereti az alternatív és punk zenét. A CD gyűjteményéből: Bloc Party, Blur, Kaiser Chief, The Libertines, The Future Heads, British Sea Power, Arcade Fire
hangszere: basszus gitár, amikor van ideje gyakorolni
zenésze: Sid Vicious, Kim Deal (a Pixies basszus gitárosa)
Beatles dala: Come Together (Gary Oldman [Sirius Black] mutatta meg neki először a Beatlest és együtt impróztak erre a dalra.
sportja: futás, de mostanában a búvárkodás is
állata: farkas (... gyönyörű állat, de közben nagyon veszélyes)
étele: hal (főleg sushi) vagy pizza
itala: diétás kóla
édessége: mars szelet
desszertje: vanília fagyi csoki öntettel, amit pedig a legkevésbé szeret az a torta
nasija: mogyorós Cheerios, pohár tej Jammy Dodger keksszel, sós popcorn
itala hideg időben: forró csokoládé
ünnepe: karácsony
évszaka: nyár (amikor már nincsenek vizsgáimat, meleg van és több időm van a barátaimmal lógni)
filmjei: The Edukators, Good bye Lenin!, Egy makulátlan elme örök ragyogása, A titokzatos folyó
minden dők legjobb filmje: 12 dühös ember
TV műsora: A Simpson család ("Egész jeleneteket tudok belőle idézni.")
Simpsons karaktere: Bart Simpson
régi angol TV műsora: Apuci hadserege (Dad's Army)
kalsszikus színdarabja: Shakespeare - Szentivánéji álom (Szeretném Puckot eljátszani)
könyvei: 1984 George Orwelltől, The War of Don Emmanuel's Nether Parts Louis de Berniétől, Három ember egy csónakban Jerome K. Jerometól
Harry Potteres könyve: Harry Potter és az azkabani fogoly
Harry Potteres szereplői: Sirius Black, Hagrid, és Weasleyék
Harry Potteres szava: "Voldemort"
Harry Potteres varázserő: láthatatlanság
Harry Potteres speciális effektusos jelenete: Kviddics (nagyon bizzar dolog a kviddicsezés!)
Harry Potteres kelléke: Griffendél Godrik kardja
Harry Potteres állata: Gizmo (a Hedwiget játszó bagoly)
színészei: Gary Oldman, Tom Hanks, Ben Stiller, Jude Law, Ed Harris, Robert DeNiro
színésznői: Nicole Kidman, Julia Roberts, Kate Winslet, Kirsten Dunst, Cameron Diaz, Scarlett Johansson
színei: sárga és kék
száma: hét
szuperhőse: Pókember
iskolai tantárgya: Irodalom, történelem, hittan
irodalmi stílusa: költészet
pihenésfajtája: Csak bezárkózom egy szobába és zenét hallgatok meg filmeket nézek egész nap.
videojáték fajta: PlayStation 2
videójátékai: Medal of Honor, The Simpsons Road Rage és NFL-es és NBA-s játékok
elektronikus kütyüje: iPod
kütyüje, amit mindenhova magával visz: hordozható DVD lejátszó
öltözködési stílusa: lezser (Több száz pólóm van otthon)
helye Londonban: camden-i piac ("Nagyon jókat lehet ott vásárolni, tele van zeneboltokkal")
póló tervezője: Burro és Louis Epstein
történelmi helye Londonban: a Tower
hullámvasútja: Dragon Khan Barcelonában, Spanyolországban (nyolcszor tesz 360-fokos fordulatot) és a Space Mountain Disney Landben
autója: piros Cadillac a Félelem és rettegés Las Vegasbanból
helye, ahol járt: Kína (hóesésben sétált a Nagy Falon!)


Dan Danről:

Félelmeiről:
Néha klausztrofóbiás vagyok. És nem vagyok oda a pókokért és a kígyókért.

Félénkségéről:
Félénk ember vagyok, de nem akkor amikor a kamera előtt állok, mivel ilyenkor nem magamat adom, hanem valaki mást játszom.

A punk zenéről:
A stáb egyik tagja vezetett be ebbe az egész punk dologba. Megmutatta a punk zenét, az öltözködési stílust, történeteket mesélt az együttesekről, emiatt kezdtem el.

A lányok iránta érzett vonzalmáról:
Hát egy kicsit talán vonzódnak. Nem panaszkodom.

Arról amikor megtudta, hogy megkapta Harry Potter szerepét:
Éppen a kádban voltam amikor apukám felvette a telefont. Csak annyit hallottam, hogy "Szia David!" ... Ezután feljött az emeletre, én meg azt hittem, hogy visszautasítottak és nem kaptam meg a szerepet. De bejött és elmondta, én meg csak ültem és próbáltam megemészteni ... egyszer csak elkezdtem sírni mert olyan boldog voltam.

A hírhedt "törülközős lányról":
Az MTV-nél voltam New Yorkban (hogy egy kicsit beharangozzuk a Harry Potter és bölcsek kövét). Dermesztő hideg volt. Szóval ez nem nyáron történt. Nagyon hideg volt. Amikor felértem odavittek az ablakhoz (ami a Times Square-re néz). És ez a lány ott állt az utcán egy szál törülközőben, amire az volt írva, hogy: "Ennél már nem lesz jobb", meg az, hogy: "semmi sem állhat Harry Potter és közém". Klassz volt!

A Dobbys jelenetekről:
Szerettem azokat a jeleneteket csinálni. Egy botra tűzött narancssárga labdához beszéltem a végig. Nagyon macerás munka volt, mert amikor Dobby körbeugrálja a szobát mindig jó helyre kellett néznem. Elég nehéz volt, de amikor láttam a végeredményt nagyon tetszett.


Dan Harryről:

Barátok lennétek az igazi életben?
"Biztosan. Tetszik a kíváncsisága és a hűsége. És persze a varázsereje is. Nagyon komoly, de ugyanakkor vicces is tud lenni."

Mit csodálsz Harryben?
"Szerintem azért tud vele mindenki azonosulni - azonkívül, hogy varázsló - mert teljesen átlagos figura. Harry egyik pillanatról a másikra hős lesz - a semmiből lesz naggyá, híressé, a varázsló világ fontos részévé. Szerintem nagyon sok embert inspirált beleértve engem is."

Hogyan kerülsz olyan lelki állapotba, hogy eljátszd Harryt?
"Harry tinédzser, ugyanolyan érzelmei vannak, mint bárkmelyik másik tinédzsernek. De valószínűleg a múltja miatt gyakran érzi magát magányosnak, vagy dühösnek. De mivel természetesen én is szoktam így érezni, csak fogtam a saját érzéseimet és kicsit eltúloztam őket. Sokszor zenét is hallgattam, hogy a megfelelő lelki állapotba kerüljek amikor forgatunk. Ezek után már csak reménykedek, hogy jól csináltam."

Milyen érzés varázsló talárt hordani?
"(Nagyon) kényelmes. Olyan mintha pizsamában lennék. Csak akkor zavart amikor a nagyteremben forgattunk, mert mindenhol hatalmas tűz égett és nagyon melegem volt."

Hasonlítasz Harryre?
"Eléggé hasonlítok rá. Harry olyan sokrétű, hogy mindenki talál benne valamit, ami önmagában is megtalál. Ő nem egy beképzelt szuperhős."

Mik a legjobb és legrosszabb dolog abban, hogy Harryt játszod?
"Legjobb, amikor megnézhetem az elkészült filmet. 10 hónapi munka után fantasztikus látni a befejezett művet. Most nem jut eszembe olyan amit nem szeretek benne. Talán senki nem hiszi el, de tényleg nincs ilyen!"


Dan befejezi a mondatot:

Ha főiskolára mennék ... "Valószínűleg pszichológiát tanulnék."
Harry Potter óta a barátaim ... "fantasztikusak. Semmi féltékenykedés vagy ilyesmi. Mind nagyon kedvesek."
Ami a randizást illeti ... "hízelgő dolog rajongói leveleket kapni. Egyszerűen elképesztő. De most nincs barátnőm vagy ilyesmi."
Ha eljátszhatnék egy másik Harry Potteres karaktert ... "az Gilderoy Lockhart lenne. Magamutogató, de közben gyáva is. Nagyon vicces lenne őt játszani ... vagy Siriust, nagyon tetszik Harryhez és Harry apjához fűződő kapcsolata."
Az étel amit a legjobban utálok ... "a gyorskaja"
Ha egy dolgot megváltoztathatnék a világban akkor ... "visszahoznám John Lennont, szerintem egy zseni volt."
Ha bárhova elmehetnék a világon ... "akkor elmennék egy hegyi túrára, mondjuk az Everestre, és megpróbálnám megmászni."
A legnehezebb dolog a búvárkodásban ... "folyamatosan pisilned kell! Tudod, mivel ott van körülötted az a sok víz..."
Ha valakit eljátszhatnék a Gyűrűk urában ... "az Gollam lenne."
A Harry Potteres forgatás előtt a sminkes szobában vagyok ... "körülbelül 30 percig, a sebhely miatt."
Ha felnövök ... "talán író leszek vagy rendező."
Mindigis ... "százszázalékig hittem a varázslatban. Egyszerűen elbűvöl."

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Сантехника от производителя

(RobertSob, 2018.07.13 20:45)

Сантехника от производителя <a href=http://stelavis.by/shop>Сантехника от производителя</a>

Мобильное приложение 1xBet

(Anthonygig, 2018.07.12 23:04)

Мобильное приложение 1xBet <a href=https://favoritnr1.com/28798-prilozhenie-1xbet.html>Мобильное приложение 1xBet</a>

Хлебопекарное оборудование в Урус-Марта

(Williamavash, 2018.07.12 14:47)

пекарного оборудования в Спасск-Дальний Миксеры Л4-ШВМ в Кутузовский переулок хлебопечь erisson 275 Машина тестомесильная в Алоархангельск тестомесильная машина тм 21 Кондитерская печь в Дунаевского улица как просто испечь хлеб дома КОНДИТЕРСКОЕ ОБОРУДОВАНИЕ в Гали Шкаф электрический Л4-ХПМ в Княжеская улица все для пекарни в Сергиев Поса продам оборудование для мини пекарни б оборудование пекарни в Беговая аллея норматив расхода воды пекарни просеиватели муки в Почтовая Большая улица дежи в Осальск

машины тестомесильные в Зборовский 1-й переулок <a href=http://xlebo-expert.ru/dezhi-v-blagodarniy/8513-2017-05-18.php>все для пекарни в Сухаревская Большая площадь</a> Печь для хлеба в Убна <a href=http://xlebo-land.ru/hlebopekarnaya-pech-v-proizvodstvennaya-ulitsa/4833-2016-11-17.php>купить оборудование для хлебопекарни в бресте</a> газовое хлебопекарное оборудование цена <a href=http://megaxlebo.ru/hlebopechka-v-severnoe/1401-2016-04-29.php>как испечь постные хлеб</a> Хлебопечка в Сурикова улица <a href=http://xlebo24.ru/oborudovanie-pekarni-v-anturovo/180-2016-01-28.php>Шкаф ферментационный в Фомичевой улица</a> Кондитерская печь в Выбор <a href=http://rus-xlebo.ru/mashini-testomesilnie-v-kalininsk/12568-2017-11-29.php>КОНДИТЕРСКОЕ ОБОРУДОВАНИЕ в Вардане</a>

оборудование пекарни в Ершово программа учета для пекарни пекарного оборудования в Филевская 2-я улица оборудование пекарни в Подбельского 6-й проезд хлебо печь мулинекс ирецепты для нее все для пекарни в Старобитцевская улица хлебопечь inurl forum оборудование пекарни в Сергиев Посад hb 3003 byt хлебопечь lg СТЕЛЛАЖНЫЕ ТЕЛЕЖКИ в Щорса улица

все для пекарни в Березник <a href=http://xlebodom.ru/testomesilnaya-mashina-g4mtm-330/1190-2016-04-21.php>хлебопекарная печь в Рохладный</a> Машина тестомесильная в Ковородино <a href=http://xlebodom.ru/proseivateli-muki-v-otlas/9267-2017-07-22.php>Кондитерская печь в Усть-Ку</a> анализ финансово-хозяйственной деятельности пекарни <a href=http://equipmentportal.ru/pech-hlebopekarnaya-v-ekaterinburg/332-2016-01-30.php>хлебопечь мулинекс ow200033/b7 4610r</a> хлеб, пекарни в кыргызстане <a href=http://myequipmentonline.ru/rotatsionnie-pechi-v-ivana-babushkina-ulitsa/2659-2016-07-03.php>инструкция по эксплуатации хлебопечь delong</a> оборудование пекарни в Хиславичи <a href=http://magazin-xlebo.ru/dozatori-vodi-dlya-pekaren-v-trehprudniy-pereulok/4994-2016-12-23.php>пекарного оборудования в Старослободский переулок</a>

хлебопекарная печь г4-хпф-36м все для пекарни в Ихоревка Шкаф ферментационный в Тим Шкаф ферментационный в Еднодемьяновск хлеб дозатор воды в Грибки

gay nudesfromdownunder

(mersarercime, 2018.07.12 08:30)

dilek saat video
<img src="http://screenshots.anysex.com/videos_screenshots/14000/14209/preview.mp4.jpg"> xvidois page
land pornoa tubes
eurovids sexy young girl
sisters force fuking
rika aiuchi vagina
g jepan sex videos
dubai adult massage
xxx sex video chana
iranian girl gets fucked
shamel 3gp
jizzhut sex brazzers
brutalpornogratis moms sex german
freeporno famliy
sweta blow
xxx visio videos
free see jizz
teen afro black cutie sucking bbc
timtales free online
bahan bahi sex vedio

123424243

(Davidtraky, 2018.07.12 05:39)

1 https://zenmateru.ru/

получение ТУ от энергетической компании в Казачий 2-ой переулок

(DanielUnred, 2018.07.11 12:06)

получения ТУ Воскресенск получения ТУ Старофилинская улица цены на монтаж линии сип автономное электроснабжение для магазинов подача заявки на технологическое присоединение к электрическим сетям подключение электричества в Черкизово как провести свет в гараже проводка схема подключение электричества в Подъячево электроснабжение дома 23, корп.3 на ул.маршала тухачевского как провести электричество на участок в харьковской области какие документы услуги по получению документов для электроснабжения в Васильевская улица монтажная паста для велосипеда электроснабжение котельной коттеджа подключение электричества в Милютинский переулок электроснабжения Ваших объектов в Преображенская улица

получения ТУ Мисцево <a href=http://elektrostoyka.ru/polucheniya-tu-do-sdachi-obekta-v-petrovskiy-bulvar/2676-2016-07-28.php>электроснабжение железных дорог вакансии</a> в проект входит электроснабжение <a href=http://vipolnenie-teh.ru/poluchenie-tu-ot-energeticheskoy-kompanii-v-obidenskiy-2-y-pereulok/13585-2018-01-21.php>электроснабжение садоводств лен обл</a> fallout 4 провести свет <a href=http://elektro-stoyka.ru/diplom-rabota-elektrosnabzhenie/8869-2017-07-02.php>электроснабжение запорожье</a> документы для подключения электричества в Екатерины Будановой улица <a href=http://elektro-stoyka.ru/poluchenie-dokumentov-na-elektrosnabzhenie-v-shestakovo/3774-2016-09-30.php>электричество из картошки в домашних условиях</a> технологическое присоединение к электрическим сетям 2011 <a href=http://ustovka-stoek.ru/podklyuchenie-elektrichestva-v-lesnoy-2-y-pereulok/1704-2016-05-06.php>получения ТУ Барашевский переулок</a>

электроснабжение железных зимакова подключение электричества в кингисеппе велосипед монтаж покрышки электроснабжение торговых залов проект для подключения электричества к земельному участку Подключение света Семеновский переулок марквардт электроснабжение электрифицированных железных дорог документы для подключения к электричеству частного дома комбинированный электричество и твердое топливо котел для дома документы для подключения электричества в Маршала Вершинина улица

технические условия на подключение электричества при начале строите <a href=http://sdelai-stoyku.ru/tu-podklyucheniya-elektrichestva-k-chastnomu-domu/781-2016-03-08.php>отопление электричеством частного дома оплата за свет</a> какое наказание за незаконное подключение к сети электричества <a href=http://vipolnenie-teh.ru/dokumenti-dlya-podklyucheniya-elektrichestva-v-kraskovskiy-1-y-proezd/12734-2017-12-16.php>проектирование электроснабжения установок и предприятий нефтяной отрасли шабанов</a> подключение электричества в Басманная Новая улица <a href=http://akt-snab.ru/avtonomnoe-elektrosnabzhenie-chastnogo-d/7796-2017-05-08.php>получение ТУ от энергетической компании в Порядковый переулок</a> сколько стоит провести по дому свет <a href=http://montaj-stoyka.ru/elektrosnabzhenie-v-ovchinnikovskaya-naberezhnaya/16077-2018-03-31.php>электроснабжение школьной столовой</a> заключение договора на электроснабжение по 44-фз на 2015 год <a href=http://vipolnenie-tu.ru/podklyuchenie-elektrichestva-lenoblast/20006-2018-10-09.php>подключение электричества в Сестрорецкая 1-я улица</a>

как подключить электричество к дачному дому Получение документов на электроснабжение в Тарасково правила подключения электричества к садовому домику подключение электричества в Чоботовский проезд услуги по получению документов для электроснабжения в Даниловская набережная

порно онлайн взрослые бисексуалы

(Nelsoncearl, 2018.07.08 16:24)

порно и секс взрослые женщины фото секс порно взрослые <a href=https://kompromat1.net/>секс порно бесплатно взрослые дочери</a> порно онлайн взрослые бисексуалы порно фото секс взрослые бесплатно порно секс изнасилования малолетки взрослые

clzhaj

(mgytbc, 2018.07.08 15:53)

<a href=http://propecial.com>buying propecia online safe</a>
generic propecia 2018 http://propecial.com

pmggxq

(tjwfwq, 2018.07.07 21:53)

<a href=http://cialisn.com>generic cialis</a>
cialis daily http://cialisn.com

generic cialis reviews

(chbieb, 2018.07.06 16:55)

<a href=http://canadian-pharmasy.com>buy cialis daily online</a>
buy cipla cialis http://canadian-pharmasy.com

взрослые мужчины в постели секс-порно

(Nelsoncearl, 2018.07.06 15:31)

фото взрослые женщины секс порно просто порно где взрослые женшины занемаются сексом с молодыми <a href=https://kompromat1.net/>секс взрослые бесплатно немецкое порно</a> взрослые женщины секс порно видео порно видео секс малолетки и взрослые секс картинки взрослые фото порно

Сибур

(RobertLycle, 2018.07.06 12:00)

Логотип Сибура <a href=http://sibur-logo.ru/>Сибур</a>

qrochu

(mbnckr, 2018.07.01 02:25)

<a href=http://canadian-pharman.com>buy viagra new york</a>
viagra sales usa
cheap viagra online in uk http://canadian-pharman.com

Zeppelin Thats The Way

(Reymem, 2018.06.30 05:52)

Make your own Power Meter/Logger Intense <>1 Tune of The Year 2013] 2 Dope Queens A Jon Hamm Sandwich Scott Pilgrim VS The World Garbage Truck R Blake Official Ghost Ritual (Live at Music Feeds Studio) Desert Jungle Call of Duty Infinite Warfare Worthabuy? Live Great Lifestyle Latch Disclosure Featuring Sam Smith Bottles And Rockin Js Veorra Strangers (Bass Boosted) Medical History Template Adele Someone Like You (Ringtone) MARKIPLIER SPOILED MILK

Yiannis Papadopoulos <a href=https://ductus.us/search/Rock+the+Casbah+Acoustic+Cover>Rock the Casbah Acoustic Cover</a> Miss Kay Dee Soundwave Late <a href=https://ductus.us/search/Twerk+it+like+miley+(KathleenBueno)>Twerk it like miley (KathleenBueno)</a> Said The Sky <a href=https://semestra.eu/search/THE+WEDDING+DOGCRAFT+(EP.265)>THE WEDDING DOGCRAFT (EP.265).mp3</a> Favourite Hero Award For Vijay Awards 2014 <a href=https://shmenim.info/search/Childrens+Past+Lives+(Documentary+Real+Stories>Childrens Past Lives (Documentary Real Stories</a> From South Mad <a href=https://shmenim.info/music/in+this+moment+sexual+hallucination+hq+lyrics>Sexual Hallucination HQ Lyrics</a>

Random Back To The 99s Michael Milov Feat. Angel Falls Askin Dedeoglu Toxic (100BPM <FreeBeat> Uplink To Myself Feat Nk Ncs Release Question Of U Prince Courage by Alexander Hong Right Here Jess Glynne Future Extra Luv Ft Yg Acxaron xaron

Lights Second Go <Official>Music Video] <a href=https://jjant.info/search/Meant+to+Be+(ft.+Lisa+Cimorelli)>Meant to Be (ft. Lisa Cimorelli)</a> 5 Essential Tools For Homemade Pizza <a href=https://shmenim.info/search/Wizards+Of+Waverly+Place+S01E18+Report+Card>Wizards Of Waverly Place S01E18 Report Card</a> Craig Ferguson 2005 Truth Rant <a href=https://unitedagents.eu/song/greatest+60s+70s+rock+songs+best+of+60s+70s+rock+music+playlist+60s+70s+best+of+rock+hits>Greatest 60s 70s Rock Songs Best of 60s 70s Rock Music Playlist 60s 70s best of rock Hits</a> Bye Bye Mariah Carey <a href=https://shmenim.info/music/pnau+in+my+head>In My Head</a> Critical Care for Critical Needs <a href=https://webgiare.info/search/Maranatha+Double+Praise+4>Maranatha Double Praise 4</a>

Rinse & Repeat (Toporcov remix) I like the Bandcamp platform. Mapa Let the River In VAN HALEN Panama (Ulisses Miyazawa) Blndsundoll4mj

подарочные деревянные шахматы купить в москве

(Gimothybek, 2018.06.28 09:51)

подарочные нарды шахматы
<a href=http://jonick.ru/users/Bevinshout>подарочные деревянные шахматы купить в москве</a>
<a href=http://xt600.ru/users/BevinBek>шахматы и шашки подарочный набор</a>
<a href=http://forum.whitegenre.ru/member/62-bevinaring>купить подарочные шахматы в пензе</a>
<a href=http://neuro-online.ru/users/Bevindar>подарочные деревянные шахматы сенатор</a>
<a href=http://forum.mama.by/member.php?u=391>купить шахматы подарочные ярославль</a>

LGMGMLCXFHVDXHVD643

Как сделать заказ памятника и ограды из гранита в интернете

(Jeffreysweft, 2018.06.28 02:36)

Перейти на сайт Как сделать заказ памятника и ограды из гранита в интернете http://styleforme.destinyprezents.com/index.php?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=795951

agzijbg

(hfflxe, 2018.06.27 08:35)

<a href=http://canada-pharmaci.com>can you buy cialis over the counter</a>
best online pharmacy generic cialis http://canada-pharmaci.com

Купить памятник в Санкт-Петербурге и Ленинградской области

(Jeffreysweft, 2018.06.26 19:32)

Перейти на сайт Купить памятник в Санкт-Петербурге и Ленинградской области http://www.yuetongshukong.com/space-uid-53018.html

гугл адвордс уроки

(Georgeguize, 2018.06.25 12:13)

как можно рекламировать юридические услуги как рекламировать косметику в журналах реклама товаров на рынке сбыта бесплатная реклама в интернете в чебоксарах реклама в интернете россия бесплатно контекстная диаграмма процесса констр реклама медтехники на яндекс как называется человек который должен рекламировать агентство какможно прорекламировать офисную мебель как отрекламировать свой сайт реклама товаров бытовой химии wmmail.ru сервис почтовых рассылок раскрутка сайта и эффективная реклама url товарищество абрикосов и сыновья реклама телевизионная реклама яндекс скачать бесплатно контекстная реклама.2-е издание

analysis google adwords <a href=http://truthpromo.ru/subagent-yandeks-direkt/5062-2016-11-14.php>маркетинг сайта масштабный рекламный носитель</a> подать рекламу на листовках <a href=http://truthpromo.ru/kak-reklamirovat-salon-massazha/10751-2017-09-03.php>контекстная реклама зорька</a> в гугл хром постоянно появляется реклама в вк <a href=http://promoepic.ru/reklama-v-internete-fhmrjd/5601-2016-12-01.php>бесплатная реклама на гугл</a> контекстная реклама выгодно ли <a href=http://promofarm24.ru/yandeks-reklama-kontakte/7486-2017-02-24.php>как узнать запросы конкурентов яндекс директ</a> google adwords external keyword tool <a href=http://myprovector.ru/setivoy-marketing-v-internete/10927-2017-09-09.php>при запуске интернета на экране появилась реклама и не удаляется</a>

реклама себя на английских сайтах красное и белое алкомаркет товары цены реклама реклама выведения нового товара на рынок реклама - это товар или услуга музыка для рекламы заказать контекстная реклама на видеопотоке реклама товара успешный маркетинг агентства интернет реклама создание сайта компании /15 сайт контекстная реклама вопросы теста яндекс директ

бесплатная реклама в интернете недвижимости <a href=http://myprovector.ru/reklama-okon-phv-donetsk-donbass-internet/1812-2016-04-29.php>статистика реклама в интернете</a> реклама помогает потребителям увидеть возможности назначение товаров которые покупают усл <a href=http://myprovector.ru/skachat-reklama-v-sisteme-effektivnogo-prodvizheniya-tovara/17642-2018-06-18.php>как рекламировать службу доставки еды</a> интернет реклама азербайджане <a href=http://amazing-context.ru/kak-proreklamirovat-firmu/18194-2018-07-11.php>о товарах реклама в стихах</a> рекламные агентства контекстная реклама в интернете <a href=http://crazycontext.ru/kontekstnaya-mediynaya-reklama/14473-2018-01-29.php>как рекламировать сайт в яндекс директ</a> промокод для google adwords <a href=http://amazing-context.ru/kak-proreklamirovat-firmu/2611-2016-06-26.php>register trademark with google adwords</a>

начальная контекстная диаграма реклама на сайтах интернет магазинов контекстная реклама поиск фото реклама товаров 18 бесплатнаяреклама в интернете одесса

купить двухкомнатную квартиру в ульяновске

(Walterswews, 2018.06.24 17:55)

Клубные дома все больше привлекают внимание покупателей квартир в Ульяновске. Это вполне объяснимо, так как клубное жилье более комфортно как в инфраструктуре так и непосредственно в самом жилье. Кирпичные 4х этажные здания отличаются низкой плотностью заселения. Престижное жилье могут себе позволить люди одного статуса, платежеспособности. Все это положительно отражается на качестве спокойной жизни, исключает вероятность возникновения скандалов среди жильцов, характерных для стандартных городских высоток. Для тех кому безопасность также важна как комфорт, тоже будет райским уголком микрорайон Гринпарк. Здесь будет комфортно проживать как одиноким, так и семейным людям любых возрастов благодаря продуманности проекта.
Это жилой комплекс, где установлены правила добрососедства, основанные на взаимопонимании и уважении! Чем привлекателен покупателям ЖК GREENПАРК? Сегодня покупатели готовы платить за качественное и недорогое в эксплуатации жилье. Именно поэтому комфортные новостройки в Ульяновске в микрорайоне «Гринпарк» заинтересуют многих современных покупателей. Для их строительства выбрано удачное место Нового города – самого нового района Ульяновска. Все дома расположены рядом с Волгой, а в непосредственной близости вся инфраструктура от детских садов до магазинов и развлекательных центров.
Не смотря на название и весь шик, клубные дома отличаются низкими комунальными платежами, потому как все постройки разработаны по принципу энергосбережения из высоко качественных материалов. Проживать в комфортном микроклимате позволит поквартирное отопление. Японские газовые котлы Rinnai уже входят в стоимость жилья. Купить квартиру в Ульяновске в GREENПАРК – значит сделать выгодную и оправданную инвестицию. Статус домов подчеркивают жилые помещения с высокими потолками, панорамным остеклением и продуманными планировками на любой вкус.
Просторные гардеробные, ванные комнаты с окном, одна или две квартиры на лестничной площадке, двух и трех- сторонняя ориентация – в Гринпарке каждый найдет свою самую удобную планировку квартиры с необходимым количеством комнат. Весь жилой комплекс будет огорожен, на КПП круглосуточная охрана и пропускной режим,все это делает жилой комплекс максимально безопасным для проживания Приобрести жилье от застройщика по демократичной цене это не проблема!
Приобретение жилья в Ульяновске стало интересно и покупателям с регионов, город растет и становится все больше развитым. Полностью комплекс будет сдан застройщиком в 2019 году, но для тех кто уже хочет заселяться есть ряд домов и квартир готовх к сдаче и заселению прямо сейчас.
Чтобы подобрать экономически выгодный вариант новостройки, выбрать оптимальную планировку, вы можете заказать 3D-путешествие по квартире. Для этого обращайтесь в офисы продаж или на официальный сайт проекта. Гринпарк это настоящий город на прирроде, успейте сделать свой выбор!
Перейти на сайт <a href=http://greenpark73.ru/>продажа квартир в ульяновске</a>


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12

Következő »