Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Daniel Radcliffe 
Kép
Életrajz

Teljes neve: Daniel Jacob Radcliffe. (Sokan úgy tudják, hogy Alan a második neve, de nem az!)
Született: 1989. július 23-án, Fulham, Londonban.

Ötéves kora óta érdekli a színészkedést, ami nem is csoda, hisz szülei mindketten színészkedtek fiatal korukban. Édesanyjából (Marcia Gresham) később szereposztó lett, apjából (Alan Radcliffe) pedig irodalmi ügynök. Dan első színpadi alakítása egy majom volt, amit egy iskolai darab keretein belül mutattak be.

A profi színészkedésbe "véletlenül" csöppent bele. Az Oliver Twist meghallgatására ugyan nem tudott elmenni, mert a szülei tudták, hogy nagyon sokan jelentkeztek a szerepre, és úgy gondolták a kilencéves Dan nagyon csalódott lenne, ha nem kapná meg a szerepet - de úgy tűnik a sors mindenképp neki szánt legalább egy dickensi figurát: az 1999-es BBC által készített Copperfield Dávidban ő játszhatta az ifjú Davidet. A filmben Maggie Smith (McGalagony professzor) alakította a nagynénjét, Betsy Trottwoodot, Zoe Wanamaker (Madam Hooch) pedig a mostoha-nagynénjét, Miss Murdstone-t.

Ezután, a John Boorman által rendezett 2001-ben bemutatott Panamai szabóban kapott egy kis szerepet: Mark Pendelt, Harry és Louisa Pendel ( vagyis Geoffrey Rush és Jamie Lee Curtis) fiát játszotta el. A filmet 2000-ben forgatták, pont akkor, amikor Angliában teljes erővel keresték azt a kisfiút, aki majd Harry Pottert fogja alakítani. A Panamai szabó forgatása alatt Jamie Lee Curtis tette azt az érdekes megjegyzést, hogy Dannek kéne játszania Harry Pottert. :)

A nagy szerep...
A Danből sugárzó bájra és egyszerűségére figyelt fel Chris Colombus és David Heyman. Mindenki tudatában volt, hogy a Harryt játszó gyerekszínésznek nem lesz könnyű dolga, és a jó szereposztás kardinális kérdés volt a film készítőinek. Chris Colombus, az első Harry Potter film rendezője, a David Copperfieldben látta Dant, és nem győzött rimánkodni a szereposztóknak, hogy hívják be a fiatal főszereplőt meghallgatásra. Ekkor azonban, Dan érthetően aggódó szülei, még nem engedték el fiúkat, féltek, hogy túl nagy csalódás lenne, ha nem kapná meg a szerepet; a nagy, mindent megváltoztató szerepet első nekifutásra visszautasították.

De a sors makacssága közbeszólt. Dan és szülei épp színházban voltak, a "Stones in his Pockets"-re volt jegyük. Ez 2000 nyarának elején történt; a Bölcsek Köve forgatásának kezdete már csak két hónapra volt, és még nem találták meg Harryt, a címszereplőt! A film készítői, érthető módon, kezdtek bepánikolni. Kikapcsolódásképpen páran elmentek színházba. A Radcliffe család előtt lévő sorban foglalt helyet David Heyman (a Potter filmek producere) és Steve Kloves (az első négy Potter film forgatókönyvírója). David véletlenül nézett hátra, de egyből megakadt a tekintete Danen. Munkájából kifolyólag ismerte Alan Radcliffe-et, és a színdarab szünetében bemutatkozott Dannek. A második felvonásban teljesen elvonta figyelmét Dan, egyfolytában hátrafordulgatott, próbálta kerek szemüvegben elképzelni, villámalakú sebhellyel a homlokán. Dan ekkor még nem tudta, miért bámulja őt annyira ez a felnőtt, de neki is feltűnt a dolog. Másnap David felhívta Radcliffe-éket, hogy rávegye őket, engedjék el Dant egy meghallgatásra, és nagy örömére közben a szülők is - fogjuk rá - megenyhültek. Beleegyeztek, hogy a producer David találkozzon Dannel. Ez olyan jól sikerült, hogy végülis elengedték egy meghallgatásra. Aztán egy nap, mikor Dan épp a kádban csücsült megcsörrent a telefon, amit az édesapja vett fel:

Dan: "Édesapám bejött és közölte, hogy megkaptam Harry Potter szerepét. Annyira örültem, hogy elsírtam magam. Az éjszaka kellős közepén felébredtam, úgy fél három körül, felébresztettem apukámat is, csak hogy megbizonyosodjam róla, nem álom volt. Ő finoman visszaparancsolt az ágyamba. 'Nem álom volt, menj vissza szépen aludni.'"

A film három gyermekfőszereplőjét 2000 augusztusában mutatták be a sajtónak. Ami fontos volt számukra, a könyv szerzője, Joanne Rowling, Dan próbafelvételének megnézése után kijelentette, olyan volt Dant látnia, mintha rég elveszett fiával találkozott volna ismét!

"Dan Radcliffe próbafelvételének megnézése után, már tudtam, hogy Chris Colombus nem tudott volna nála jobb Harryt találni..."

A Harry Potter és a Bölcsek kövét 2000 szeptemberében kezdték forgatni, a bemutató pedig 2001 november 16-án volt. Rengetegen dícsérték történethűsége miatt. A fiatal sztárt is dícsérték ("... csodálatos Harryként...az ifjú Radcliffe tökéletesen alakítja Harryt ... mintha csak erre a szerepre született volna"), sok újság címlapjára felkerült, mint például a Vanity Fair, The Face, Empire, Premiere és szinte minden más akkor megjelent mozis újságra. 
Kép
A Titkok Kamrája forgatásának kezdete és az első film premierje között csak három nap telt el! A második részt általában úgy jellemezték, hogy "sokkal sötétebb, sokkal félelmetesebb... és sokkal viccesebb is", mint az első film volt. Ennek 2002 november 15-én volt a premierje.

A film szereplői ismét gyakran dícsérték Dant. Kenneth Branagh örült, hogy ilyen kiegyensúlyozott fiatal színészekkel dolgozhatott együtt, azt pedig még Rupert is bevallotta, hogy Dan mindig tudja a szövegét!

A különleges effektekér felelős csapat csodálta, milyen jól tud Dan színészkedni a Dobbyt helyettesítő narancssárga labdával (Dobbyt számítógépes grafikával pótolták később).

2002 novemberében, egy este erejéig Dan fellépett az elegáns londoni színházi negyedben, a West Enden, ahol a Kenneth Branagh által rendezett "The Play What I Wrote"-ban vendégszerepelt. Ebben a darabban minden este új meglepetés vendégszínész tűnik fel. Hogy Dan megkedvelte-e a színházat?

"Remek volt. Még sosem léptem fel ezelőtt színpadon, ezért kicsit félelmetes volt, de mindenképp szeretnék majd a jövőben még színpadon szerepelni."

2002 decemberében Dan és David Heyman ellátogattak a Távol-Keletre. Többszáz sikoltozó rajongó fogadta őket a tokiói Narita reptéren. Három napig maradtak Japánban, résztvettek a Titkok Kamrája japán premierjén, és pár sajtótájékoztatón. Ezután két napra Kínába repültek.

2003 nagyrésze azzal telt, hogy az azkabani foglyot forgatták. Az új rendező (Alfonso Cuarón), hogy jobban felkészítse az ifjú színészeket, fogalmazást íratott velük a karakterükről, amit Dan és Emma nagyon hasznosnak vélt. (Biztos Rupert is hasznosnak találta volna, ha megírja, de Ron szerepéhez hűen elmismásolta a dolgot! :D) Az azkabani foglyot 2004 június 4-én mutatták be.

Dan, amikor nem a forgatáson jár magántanárhoz, egy londoni fiúiskolába jár, de idén, 2005-ben érettségizett (Angliában korábban érnek).

A Fulham focicsapatnak drukkol (abból a hűségi okból kifolyólag, hogy ő is London Fulham nevű negyedében lakik).

Két kutyája van: Binka and Nugget.

Nagy filmrajongásáért Chris Colombust "hibáztatja", ő szerettette meg vele a filmeket. A "Tizenkét dühös ember" és a "Gilbert Grape" csak kettő kedvenc filmjei közül. Imádja a zenét is és rajzfilmben a Simpsons a nagy kedvenc.

Szabadidejében gyakran basszusgitározik és kész profi kártyatrükkök terén. 2004-es újévi fogadalma az volt, hogy megtanul főzni, rajongói a DanRadcliffe.com-nál össze is állítottak neki egy nagy szakácskönyvet!

Az utóbbi pár évben Dan elkezdte jótékony célokra használni hírnevét. 2002 májusában résztvett egy autistáknak készült videóban, amit abból a célból készítettek, hogy az arckifejezések felismerésében segítse az autistákat. Dan 14. születésnapjára rendezett jótékonysági gyűjtésen több, mint Ł2000 jött össze, ennyit tudott a DanRadcliffe.com felajánlani a Nemzeti Autista Szövetségnek. Egy másik említésre érdemes jótékonysági gyűjtést 2003 karácsonyán rendeztek, ekkor Dan arra kérte rajongóit, hogy most ne ajándékokat küldjenek neki, hanem az arra szánt pént inkább ajánlják fel a dél-kelet angliai Demelza Ház Gyermekkórháznak. Több, mint Ł1500 gyűlt össze, ennyivel tudtak Dan rajongói hozzájárulni ahhoz, hogy a gyógyíthatatlanul beteg gyerekek életkörülményei jobbak legyenek.

2006. elején Dan vásárolta meg azt a jótékonysági árverésre bocsátott Black- családfát, amit JK Rowling rajzolt, és ami sok eddig nem ismert nevet tartalmazott.

Az óriási siker és hírnév nem nagyon izgatja Dant. Többször kijelentette, hogy sosem nézi vissza saját alakítását, ez alól csak a premierek a kivételek. Bár a tavalyi Conan O'Brien Showban elmesélte, hogy egyik nap kapcsolgatta a tévét otthon, és épp a Bölcsek köve ment az egyik csatornán, de olyan furcsának érezte a mutálás előtti hangját, hogy nem volt képes a filmre koncentrálni. Kép

Sosem nézi vissza saját interjúit, sosem olvassa el, amit az újságok írnak róla vagy a filmről, bár egyszer egy barátjánál viccből kitöltött egy Teszlek-tesztet, aminek segítségével bárki megtudhatja, hogy melyik roxforti házba sorolná őt a Teszlek Süveg; Dan hitetlenkedve állt a végeredmény előtt: a teszt szerint a Mardekárban lenne a helye! :D

Hogy mit hoz a jövő Dan számára?
Nem szeretne benneragadni Harry Potter talárjában, talán ezért is vállalta el a December Boys című ausztrál film egyik főszerepét. 2005. végén forgatták, a film négy árva fiúról szól, akik egy gyermektelen házaspár kegyeiért versenyez egy ausztrál üdülővárosban.

2005 tavaszán fejezte be a Tűz Serlege forgatását (premier 2005 november 18), ezután az érettségiére összpontosított. A Főnix Rendjének forgatása 2006. február 6-án kezdődött; a címszerepben még mindig Dan Radcliffe-fet láthatjuk majd, amikor 2007-ben bemutatják a mozikban.

A 2003 júniusában megjelent ötödik Harry Potter könyvet egyből elolvasta, és nagyon tetszett neki. Megjegyezte egy interjúban, hogy már nem nagyon tudja elválasztani magát Harrytől olvasás közben, folyton saját magát képzeli Harry helyébe! :D

"Nagyon sok érdekes rész volt benne, de a Harry és Umbridge közötti büntetéses jelenetek kifejezetten komorak voltak."

A távolabbi jövőben, Dan tervezi, hogy majd íróként és rendezőként is kipróbálja magát.

Bár még mindig nagyon fiatal, már együttjátszott Anglia legjobb színészeinek színe-javával: Alan Rickmannel, Kenneth Branagh-val, Julie Waltersszel, Gary Oldmannel és a megboldogult Richard Harrisszel. Amikor megkérdezték, kikkel szeretne még együtt színészkedni, érdekes módon egyik első választása Ralph Fiennes volt, aki a Tűz Serlegében Voldemortot alakítja!

Akikkel még szívesen játszana: Jake Gyllenhaal, Geoffrey Rush és Robert Carlyle vannak a listája tetején.

Ja, és mielőtt kiválasztották volna Katie Leungot Cho Chang szerepére, Dan gyakran hangoztatta, hogy erre a szerepre Lucy Liu-nál keresve sem fognak jobbat találni! :D Fleur szerepét Cameron Diaznak adta volna, de bármilyen fájó, a szereposztásba még Dan sem szólhat bele!


Filmográfiája:
My Boy Jack (2007 ősz) (TV film) Jack Kipling
Harry Potter és a Főnix Rendje (2007) Harry Potter
December Boys (2006) Maps
Harry Potter és a Tűz Serlege (2005) Harry Potter
Harry Potter és az azkabani fogoly (2004) Harry Potter
Harry Potter és a Titkok kamrája (2002) Harry Potter
Harry Potter és a Bölcsek Köve (2001) Harry Potter
A Panamai szabó (2001) Mark Pendel
Copperfield Dávad (1999) (TV film) Az ifjú Copperfield Dávid

Színházi darabok
Equus (2007) Alan Strang
The Play What I Wrote (2002) Surprise Guest


Adatok:

Teljes név: Daniel Jacob Radcliffe
Becenév: Dan (nem Danny!)
Születésnap:1989. július 23.
Csillagjegy: rák/oroszlán (pont a fordulóponton)
Kínai állatövi jegy: kígyó
Szem: kék
Haj: barna
Jobb vagy bal kezes: jobb
Háziállatok: két border terrier, Binka és Nugget
Gyerekkori állomállás: tűzoltó
Első szereplése: majom az iskolai darabban ("Lelógó füleim és narancssárga sminkem volt, harisnyát kellett viselnem. Körülbelül 40 percig szaladgáltam és táncoltam a színpadon. Remélem soha senki nem talál rólam akkori fényképet, nagyon ciki lenne.")
Rajongói levelek: 4000 és 5000 között havonta
Kaszkadőre: David Holmes (Rávett, hogy gimnasztikázzak, erősítsek és fekvőtámaszozzak)
Legangyobb féleleme: nukleáris háború
Ahol már járt: USA, Svédország, Spanyolország, Olaszország, Hollandia, Franciaország, Japán, Kína, Ausztrália
Ahova el szeretne jutni: Oroszország, Új-Zéland, India
Jótékonyság: Demelza House Children's Hospice (már évek óta támogatja őket)
Beszélt nyelv: spanyol


Dan kedvenc...

zenéje: mindig változik, de szereti az alternatív és punk zenét. A CD gyűjteményéből: Bloc Party, Blur, Kaiser Chief, The Libertines, The Future Heads, British Sea Power, Arcade Fire
hangszere: basszus gitár, amikor van ideje gyakorolni
zenésze: Sid Vicious, Kim Deal (a Pixies basszus gitárosa)
Beatles dala: Come Together (Gary Oldman [Sirius Black] mutatta meg neki először a Beatlest és együtt impróztak erre a dalra.
sportja: futás, de mostanában a búvárkodás is
állata: farkas (... gyönyörű állat, de közben nagyon veszélyes)
étele: hal (főleg sushi) vagy pizza
itala: diétás kóla
édessége: mars szelet
desszertje: vanília fagyi csoki öntettel, amit pedig a legkevésbé szeret az a torta
nasija: mogyorós Cheerios, pohár tej Jammy Dodger keksszel, sós popcorn
itala hideg időben: forró csokoládé
ünnepe: karácsony
évszaka: nyár (amikor már nincsenek vizsgáimat, meleg van és több időm van a barátaimmal lógni)
filmjei: The Edukators, Good bye Lenin!, Egy makulátlan elme örök ragyogása, A titokzatos folyó
minden dők legjobb filmje: 12 dühös ember
TV műsora: A Simpson család ("Egész jeleneteket tudok belőle idézni.")
Simpsons karaktere: Bart Simpson
régi angol TV műsora: Apuci hadserege (Dad's Army)
kalsszikus színdarabja: Shakespeare - Szentivánéji álom (Szeretném Puckot eljátszani)
könyvei: 1984 George Orwelltől, The War of Don Emmanuel's Nether Parts Louis de Berniétől, Három ember egy csónakban Jerome K. Jerometól
Harry Potteres könyve: Harry Potter és az azkabani fogoly
Harry Potteres szereplői: Sirius Black, Hagrid, és Weasleyék
Harry Potteres szava: "Voldemort"
Harry Potteres varázserő: láthatatlanság
Harry Potteres speciális effektusos jelenete: Kviddics (nagyon bizzar dolog a kviddicsezés!)
Harry Potteres kelléke: Griffendél Godrik kardja
Harry Potteres állata: Gizmo (a Hedwiget játszó bagoly)
színészei: Gary Oldman, Tom Hanks, Ben Stiller, Jude Law, Ed Harris, Robert DeNiro
színésznői: Nicole Kidman, Julia Roberts, Kate Winslet, Kirsten Dunst, Cameron Diaz, Scarlett Johansson
színei: sárga és kék
száma: hét
szuperhőse: Pókember
iskolai tantárgya: Irodalom, történelem, hittan
irodalmi stílusa: költészet
pihenésfajtája: Csak bezárkózom egy szobába és zenét hallgatok meg filmeket nézek egész nap.
videojáték fajta: PlayStation 2
videójátékai: Medal of Honor, The Simpsons Road Rage és NFL-es és NBA-s játékok
elektronikus kütyüje: iPod
kütyüje, amit mindenhova magával visz: hordozható DVD lejátszó
öltözködési stílusa: lezser (Több száz pólóm van otthon)
helye Londonban: camden-i piac ("Nagyon jókat lehet ott vásárolni, tele van zeneboltokkal")
póló tervezője: Burro és Louis Epstein
történelmi helye Londonban: a Tower
hullámvasútja: Dragon Khan Barcelonában, Spanyolországban (nyolcszor tesz 360-fokos fordulatot) és a Space Mountain Disney Landben
autója: piros Cadillac a Félelem és rettegés Las Vegasbanból
helye, ahol járt: Kína (hóesésben sétált a Nagy Falon!)


Dan Danről:

Félelmeiről:
Néha klausztrofóbiás vagyok. És nem vagyok oda a pókokért és a kígyókért.

Félénkségéről:
Félénk ember vagyok, de nem akkor amikor a kamera előtt állok, mivel ilyenkor nem magamat adom, hanem valaki mást játszom.

A punk zenéről:
A stáb egyik tagja vezetett be ebbe az egész punk dologba. Megmutatta a punk zenét, az öltözködési stílust, történeteket mesélt az együttesekről, emiatt kezdtem el.

A lányok iránta érzett vonzalmáról:
Hát egy kicsit talán vonzódnak. Nem panaszkodom.

Arról amikor megtudta, hogy megkapta Harry Potter szerepét:
Éppen a kádban voltam amikor apukám felvette a telefont. Csak annyit hallottam, hogy "Szia David!" ... Ezután feljött az emeletre, én meg azt hittem, hogy visszautasítottak és nem kaptam meg a szerepet. De bejött és elmondta, én meg csak ültem és próbáltam megemészteni ... egyszer csak elkezdtem sírni mert olyan boldog voltam.

A hírhedt "törülközős lányról":
Az MTV-nél voltam New Yorkban (hogy egy kicsit beharangozzuk a Harry Potter és bölcsek kövét). Dermesztő hideg volt. Szóval ez nem nyáron történt. Nagyon hideg volt. Amikor felértem odavittek az ablakhoz (ami a Times Square-re néz). És ez a lány ott állt az utcán egy szál törülközőben, amire az volt írva, hogy: "Ennél már nem lesz jobb", meg az, hogy: "semmi sem állhat Harry Potter és közém". Klassz volt!

A Dobbys jelenetekről:
Szerettem azokat a jeleneteket csinálni. Egy botra tűzött narancssárga labdához beszéltem a végig. Nagyon macerás munka volt, mert amikor Dobby körbeugrálja a szobát mindig jó helyre kellett néznem. Elég nehéz volt, de amikor láttam a végeredményt nagyon tetszett.


Dan Harryről:

Barátok lennétek az igazi életben?
"Biztosan. Tetszik a kíváncsisága és a hűsége. És persze a varázsereje is. Nagyon komoly, de ugyanakkor vicces is tud lenni."

Mit csodálsz Harryben?
"Szerintem azért tud vele mindenki azonosulni - azonkívül, hogy varázsló - mert teljesen átlagos figura. Harry egyik pillanatról a másikra hős lesz - a semmiből lesz naggyá, híressé, a varázsló világ fontos részévé. Szerintem nagyon sok embert inspirált beleértve engem is."

Hogyan kerülsz olyan lelki állapotba, hogy eljátszd Harryt?
"Harry tinédzser, ugyanolyan érzelmei vannak, mint bárkmelyik másik tinédzsernek. De valószínűleg a múltja miatt gyakran érzi magát magányosnak, vagy dühösnek. De mivel természetesen én is szoktam így érezni, csak fogtam a saját érzéseimet és kicsit eltúloztam őket. Sokszor zenét is hallgattam, hogy a megfelelő lelki állapotba kerüljek amikor forgatunk. Ezek után már csak reménykedek, hogy jól csináltam."

Milyen érzés varázsló talárt hordani?
"(Nagyon) kényelmes. Olyan mintha pizsamában lennék. Csak akkor zavart amikor a nagyteremben forgattunk, mert mindenhol hatalmas tűz égett és nagyon melegem volt."

Hasonlítasz Harryre?
"Eléggé hasonlítok rá. Harry olyan sokrétű, hogy mindenki talál benne valamit, ami önmagában is megtalál. Ő nem egy beképzelt szuperhős."

Mik a legjobb és legrosszabb dolog abban, hogy Harryt játszod?
"Legjobb, amikor megnézhetem az elkészült filmet. 10 hónapi munka után fantasztikus látni a befejezett művet. Most nem jut eszembe olyan amit nem szeretek benne. Talán senki nem hiszi el, de tényleg nincs ilyen!"


Dan befejezi a mondatot:

Ha főiskolára mennék ... "Valószínűleg pszichológiát tanulnék."
Harry Potter óta a barátaim ... "fantasztikusak. Semmi féltékenykedés vagy ilyesmi. Mind nagyon kedvesek."
Ami a randizást illeti ... "hízelgő dolog rajongói leveleket kapni. Egyszerűen elképesztő. De most nincs barátnőm vagy ilyesmi."
Ha eljátszhatnék egy másik Harry Potteres karaktert ... "az Gilderoy Lockhart lenne. Magamutogató, de közben gyáva is. Nagyon vicces lenne őt játszani ... vagy Siriust, nagyon tetszik Harryhez és Harry apjához fűződő kapcsolata."
Az étel amit a legjobban utálok ... "a gyorskaja"
Ha egy dolgot megváltoztathatnék a világban akkor ... "visszahoznám John Lennont, szerintem egy zseni volt."
Ha bárhova elmehetnék a világon ... "akkor elmennék egy hegyi túrára, mondjuk az Everestre, és megpróbálnám megmászni."
A legnehezebb dolog a búvárkodásban ... "folyamatosan pisilned kell! Tudod, mivel ott van körülötted az a sok víz..."
Ha valakit eljátszhatnék a Gyűrűk urában ... "az Gollam lenne."
A Harry Potteres forgatás előtt a sminkes szobában vagyok ... "körülbelül 30 percig, a sebhely miatt."
Ha felnövök ... "talán író leszek vagy rendező."
Mindigis ... "százszázalékig hittem a varázslatban. Egyszerűen elbűvöl."

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Hi!

(JesusChigo, 2018.04.25 04:22)

Hi!

Guideline stingy sldnfl without instruction

(PierzeDal, 2018.04.24 12:32)

buy viagra online email e-mail
http://viagrawithoutdoctorpharm.com - viagra without doctor prescription
effects of viagra soft on women
<a href="http://viagrawithoutdoctorpharm.com">viagra without a doctor prescription usa
</a> - viagra viagra leyton london
buy buy viagra

viagra without a doctor prescription online pharmacies 4756

(Agustingus, 2018.04.23 18:19)

2633 http://sarospolska.pl/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=6061 http://www.cm-montemorvelho.pt/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=2471 http://umgorlice.iaw.pl/ekogorlice/component/users//?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=5782 http://bernardoinc.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=873319 http://www.bbmolina.net/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=692866 http://exsusa.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=31515 http://www.badminton.org.br/gp/index.php/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=3684 http://www.floridarent-martinique.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=2492 http://www.aksarayreklam.com.tr/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=16499 http://www.praktyka.linuxpl.eu/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=170453 http://www.globuscontainer.com/pub/index.php/ru/component/users//?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=440 http://guasque.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=5256 http://madhukulasooriya.info/gewalidam.lk/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=96424 http://omanpolyclinic.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=367328 http://maruvyvsaychakra.com/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=1096 http://dietretkurbel.de/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=433040 http://traxmobilemusic.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=396151 http://www.silveo.it/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=507 http://vwanglaw.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=594645 http://biblioteca.ustamed.edu.co/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=323166 http://www.feralalbano.it/web/index.php/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=126557 http://www.tfdc.co/intranet/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=158868 http://umgorlice.iaw.pl/ekogorlice/component/users//?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=5659 http://ppkgroup.co/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=38691 http://www.newage.re/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=7536 http://thesageevolution.com/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=368840 http://lookswomen.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=24976 http://agustiniano.org/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=332773 http://www.fedekiko.com/joomla_halcyon/index.php?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=151400 http://www.wemove.center/joomla/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=76058 http://oestylewheels.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=568 http://sotaventogroup.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=152819 http://www.abocministries.net/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=74688 http://www.letrecolonne.com/shop/it/component/users//?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=1258 http://www.srnicholas.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=105423 http://www.energyregulators.org/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=47303 http://galletasalemanas.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=109859 http://s1.centrasiatrade.kz/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=6449 http://www.adypg.com/adypg/index.php/component/users//?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=1686 http://www.repasolare.net/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=365346 http://www.alfavetfilms.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=47970 http://alepas.ru/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=61156 http://www.agapetourplc.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=33073 http://www.grafitex.it/site/en/component/users//?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=41369 http://www.bottegavini.it/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=688 http://www.icarpe.org/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=43151 http://www.acotecimpiantisrl.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=559718 http://durwaynemcpherson.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=40590 http://www.trendykosmetyczne.pl/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=36895 http://laroccaministries.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=358180 2584

cheap viagra canada

(otedvc, 2018.04.23 11:55)

<a href=http://canadan-pharmacy.com>buy viagra</a>
cheap viagra pills in uk http://canadan-pharmacy.com

viagra without insurance 6602

(Agustingus, 2018.04.19 02:29)

2108 http://www.koilovtsi.bg/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=3213 http://endustrirulman.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=205520 http://stopcasino.kiev.ua/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=3926 http://laser.inf.ethz.ch/2015/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=310807 http://pappasurf.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=15650 http://www.oceanoweb.net/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=693556 http://jkhsec.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=2887 http://www.brainwok.at/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=2633 http://www.kenutancomputers.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=99573 http://www.vagitiultimi.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=60162 http://www.skotina.gr/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=3018 http://www.megamixgo.com.br/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=256207 http://wood-stone.com.ua/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=392996 http://community.fretttech.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=108483 http://vwanglaw.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=594645 http://www.watchbattlelive.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=40881 http://www.imposter4animals.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=123473 http://www.peluqueriashangara.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=324898 http://www.leptonenergysolutions.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=1587035 http://www.puremedispa.co.uk/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=920 http://www.clubnauticosantaeulalia.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=969 http://amykoller.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=18199 http://favorit-expo.ru/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=181945 http://www.silveo.it/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=500 http://wacofork.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=4633 http://www.fuentesauco.info/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=18095 http://ghazniradiotv.af/ps/index.php/component/users//?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=6494 http://www.visussport.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=193505 http://www.oi-oficinadaimagem.com.br/lojaauto/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=1135 http://www.factordinero.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=266670 http://kahkahabisiklet-kondisyon.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=172305 http://www.agriturismo-spigno.it/index.php?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=230569 http://lurisia.com.ar/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=814583 http://pallco.co/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=56551 http://tennis.krata.ru/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=1361158 http://pappasurf.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=15351 http://traxmobilemusic.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=396211 http://www.journey.com.co/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=2060 http://www.wxdake.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=66226 http://www.sc-chateau-malleprat.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=8498 http://jglobalvisa.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=665942 http://montgodental.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=20855 http://www.kevincaseyofficial.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=17732 http://www.surfinsam.tv/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=5754 http://lave.kz/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=161563 http://www.bluebell.sch.ng/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=498819 http://www.agtmi.it/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=378580 http://sierraperez.com/beta/index.php/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=35414 http://sharqg.uz/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=728 http://tranzitstroy.ru/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=10756 2203

viagra without a doctor prescription overnight delivery 8794

(LarryMow, 2018.04.14 16:53)

viagra without a doctor prescription paypal <a href=http://viagrawithoutdoctorprescr.today/#7232>viagra without a doctor prescription online pharmacies</a> viagra without a doctor prescription <a href=http://viagrawithoutdoctorprescr.today/#2673>viagra without a doctor's prescription</a>

buy tadalafil pills 185 mg

(GeraldSpada, 2018.04.13 06:24)

Howdy! <a href=http://cialissmx.com/#purchase-cialis-online-no-prescription>buy cialis</a> excellent website.

viagra without erectile dysfunction 3978

(Agustingus, 2018.04.12 05:32)

5014 http://bit.ly/2u2HAXJ http://bit.ly/2tZnuOc http://bit.ly/2u2Tell http://bit.ly/2u3KRG3 http://bit.ly/2u1KzQl http://bit.ly/2u2Ajaq http://bit.ly/2u0pcid http://bit.ly/2u1E7c3 http://bit.ly/2u2wtOy http://bit.ly/2u4sXDe http://bit.ly/2tZodio http://bit.ly/2u8fbQ8 http://bit.ly/2u2rixU http://bit.ly/2u3MAev http://bit.ly/2u7KJp0 http://bit.ly/2u2qYzc http://bit.ly/2u0uYQV http://bit.ly/2u4N0l2 http://bit.ly/2u698LQ http://bit.ly/2u33YQF http://bit.ly/2tZMAwa http://bit.ly/2u6aQwK http://bit.ly/2u363MD http://bit.ly/2u5MPpH http://bit.ly/2u7LT4e http://bit.ly/2u4JY08 http://bit.ly/2u1W8H3 http://bit.ly/2u31iTh http://bit.ly/2u3MfbJ http://bit.ly/2u4qRTS http://bit.ly/2u30C0b http://bit.ly/2u8bMRm http://bit.ly/2u2pS6y http://bit.ly/2u4ekQu http://bit.ly/2u7NAyC http://bit.ly/2tYNUzi http://bit.ly/2u2Sblp http://bit.ly/2u0u7Qd http://bit.ly/2tZNbOq http://bit.ly/2u3xvJX http://bit.ly/2u2RPLB http://bit.ly/2u4fj2T http://bit.ly/2tZQhlw http://bit.ly/2u4eSWj http://bit.ly/2u8cJJq http://bit.ly/2u4GMla http://bit.ly/2u3LUWv http://bit.ly/2tZoX7a http://bit.ly/2u3JfMv http://bit.ly/2u7HtdE 647

online casino real money

(AjnbhCHurL, 2018.04.05 15:53)

https://onlinecasino24.us.com - online casinos real money usa
<a href="https://onlinecasino24.us.com">online casinos</a>
<a href=" https://onlinecasino24.us.com ">casinos online gambling</a>

free world pharmacy 34 mg

(Hermansaimb, 2018.04.04 11:59)

Hello! <a href=http://onlinhqpharmacy.com/>canadianpharmacy/viagara</a> good website http://onlinhqpharmacy.com

buy cialis with no prescription 66 mg

(EdwardGaf, 2018.04.04 11:25)

Hello there! <a href=http://cialisopharmacy.com/>buy tadalafil online</a> great internet site http://cialisopharmacy.com

generic viagra online

(bsfspx, 2018.04.03 22:45)

<a href=http://canadan-pharmacy.com>buy viagra canada</a>
viagra online bestellen erfahrungsbericht http://canadan-pharmacy.com

mexica pharmacy online 194 mg

(Juniorkeepe, 2018.04.03 10:17)

Hello there! <a href=http://mexican-onlinepharmacy.bid/#trusted-online-pharmacy>online pharmacy cialis</a> great web page.

online pharmacy 356 mg

(Donaldskync, 2018.04.03 09:51)

Hi! <a href=http://onlinepharmacy.gdn/>online pharmacy</a> good website http://onlinepharmacy.gdn

viagra without insurance 1582

(Agustingus, 2018.03.29 23:37)

2395 http://bit.ly/2u3B1E9 http://bit.ly/2u4r3T6 http://bit.ly/2u4vUDO http://bit.ly/2u1A0g7 http://bit.ly/2tYL2Cw http://bit.ly/2u3A3Yx http://bit.ly/2u2ybzs http://bit.ly/2u8dx0U http://bit.ly/2u2S0Xh http://bit.ly/2uaVhUL 2217

viagra without a doctor 3640

(Agustingus, 2018.03.27 10:52)

6408 http://bit.ly/2u33xpF http://bit.ly/2u35zpN http://bit.ly/2tZqKsU http://bit.ly/2u3NhED http://bit.ly/2tZRjho http://bit.ly/2tZRc5s http://bit.ly/2u4vUDO http://bit.ly/2u0u7Qd http://bit.ly/2tZlDZK http://bit.ly/2u0oPUR http://bit.ly/2uaSx9V http://bit.ly/2u32aal http://bit.ly/2u0sSAx http://bit.ly/2u2Hyiz http://bit.ly/2u1K09b http://bit.ly/2u5OVWB http://bit.ly/2uaRLtx http://bit.ly/2u2Acvw http://bit.ly/2u8eGWg http://bit.ly/2u4jEmH http://bit.ly/2u8dDFO http://bit.ly/2u1yYkf http://bit.ly/2tYLGzW http://bit.ly/2u2mNU2 http://bit.ly/2u0szWp http://bit.ly/2u68LAW http://bit.ly/2u7IGRQ http://bit.ly/2tZohyE http://bit.ly/2u3Krzt http://bit.ly/2u2U01J http://bit.ly/2u4rMDO http://bit.ly/2u4GMla http://bit.ly/2u8dx0U http://bit.ly/2u3Ay4R http://bit.ly/2u2ZBFf http://bit.ly/2tZLS1Y http://bit.ly/2u4b9s2 http://bit.ly/2u4gNtZ http://bit.ly/2u4fQSr http://bit.ly/2u33NEZ http://bit.ly/2u6aQwK http://bit.ly/2uaUiUz http://bit.ly/2u2Zqtz http://bit.ly/2u4g6AT http://bit.ly/2tZpJB6 http://bit.ly/2u2wIsW http://bit.ly/2u7KMkG http://bit.ly/2u4JY08 http://bit.ly/2u4LKOQ http://bit.ly/2u2zUEW 2324

viagra without doctor 8192

(Rogergeway, 2018.03.25 12:53)

viagra without a doctor prescription - http://viagrawithoutdoctorprescr.today/#4789 viagra without a doctor viagra without prescription viagra without doctor viagra without a doctor's prescription viagra without a prescription

Который стабильный онлайн воеже форуме?

(Jerrymaync, 2018.02.17 19:14)

Привет! Который палец онлайн воеже форуме?
Я вот сайт сделал :) <a href=http://dietonika.cf>http://icqdownload.tk/</a>

купить больничный лист сзао

(Ekladuedig, 2018.01.27 11:44)

Сегодня все возможно. Потому что сегодня у вас есть возможность и без личных знакомств и благодарностей оформить больничный лист быстро и законно! Мы работаем только официально! Наш медицинский центр выдает реальные справки от реальных врачей за самое короткое время! Для того чтобы стать нашим клиентом достаточно отправить заявку на нашем сайте и ваша просьба будет тут же рассмотрена. В связи с расширением нашего центра, справку любой формы вы можете забрать в удобном для Вас районе.

<a href=http://mymedcentr.ru/><img>http://nasha-clinika24.ru/images/logo.png</img></a>
http://mymedcentr.ru/bolnichnyj/moskovskaya-oblast/zheleznodorozhnyj.html
http://mymedcentr.ru/bolnichnyj/moskovskaya-oblast/shchyolkovo.html

<a href=http://mymedcentr.ru/bolnichnyj/moskovskaya-oblast/balashiha.html>купить больничный лист чехове</a>
<a href=http://mymedcentr.ru/bolnichnyj/moskovskaya-oblast/shchyolkovo.html>купить больничный лист в домодедово</a>

купить больничный лист чехове
где можно купить больничный лист
оформить больничный лист задним числом

Free XEvil Demo can solve 99% types of captchas

(MashaHar, 2017.12.22 07:56)

This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

XEvil 4.0 is a revolutionary application that can solve almost any anti-botnet captcha.
Captcha Solution Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8.4 million other types!

You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil.Net, there is a free demo version.

Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15

Következő »